• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Ufukta öyle bir ihtimal görünüyor. 2 takım da leş gibi bu sezon ama BJK geçen sezon bize de onlara da ağır çelmeler takmıştı. Zaten mevcut şartlarda derbi galibiyeti dışında çıkış şansı pek görünmüyor Beşiktaş'ın. Hedef maç olarak gördüklerini maç sonu röportajında söyledi zaten Sergen.
Bu hafta sonu dört takım karşı karşıya gelecek. İlginç bir hafta olacak.
Allahın izniyle Biz Trabzonu yenersek, derbide berabere kalırsa inanılmaz güzel olur.

Beşiktaş'ın iyi olacağını sanmıştım.Sorun bence defansları.Beşiktaş başarılı olduğu sezonlarda hep iyi stoperlere sahipti.Aklıma Zago - Ronaldo geliyor,Pepe gibi bir stopere sahip oldukları sezonlar vardı mesela.

Gaziantep topu sürekli geriden oyun kurma hastalığı yüzünden kaptırıp kaptırıp yedi.. 2-3 kere önde bastın fenerin defans hattı geriye pas atayım diye abuk sabuk şekilde kaleci diye kornere attılar :D Küçük takımsın topu tutup ne yapacaksın ? Saha avantajı senden yana geldiği gibi ver rakibe önde bas zaten kendileri topu sana teslim ediyor 5 pas üst üste yapamayan, 60dan sonra gücü biten fenerbahçe karşısına bu kadar ezbere sahaya çıkarsan ilk yarıda fişini çekerler.. Domenico Tedesco iyi çalışmış maça Burak yılmaz saha kenarında sadece maçı izledi.

Son düzenleme:
Dün akşam biraz bakayım dedim Antep maçına. Enteresan hareketleri var çözemedim. 2-0 gerideler ama kornerden 30 metreye orta açıp vole vurmayı deniyorlar. Diğer oyuncuları rakip oyuncunun üzerinden top atıp çalım atmaya çalışıyor vs. Kapattım maçı. Bunlar nasıl galibiyet serisi alıp üst sıralara gelmişler enteresan. Ligin iğrençliği buradan da ortaya çıkıyor aslında.

Geri