• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Fenerbahçe forvetlerini satarak resmen şampiyonluğu bize hediye etti.Sanki zorla sattırdılar adamlara.Şampiyonluk yarışındasın ve forvetlerini satıp golcün olmadan başarı umuyorsun.Yapmaları gereken çok kaliteli bir forvet ve Skriniar'ın yanına çok iyi bir stoper almaktı.Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.

Bitime 8 maç kala ''tamam - devam'' toplantısı da komik. Hayır yani adamı göndersen ne olacak ? Yerine kimi bulacaksın ve ne işe yarayacak ? Bunlar gerçekten çok amatörce ve saçma yönetiliyorlar.
Gelecek yıl da burada olacağını söylemiş başkanları sanırım. Bu da Ali Koç gibi gidicem gidicem diyip koltuğa yapışacak herhalde.

Beşiktaş kaliteli stoper alınca toparladı.Seneye Agbadou'nun yanına onun gibi kaliteli birini alırlarsa bizimle şampiyonluk yarışında olurlar.Umarım olurlar zaten çünkü ligin heyecanı malesef kalmadı.

Fenerbahçe'de umarım iyi defans oyuncuları transfer eder.Defansı iyi olmayan takım Türkiye'de başarılı olamaz.Bizim başarımız Sanchez ve Abdülkerim'in sayesinde diyebiliriz.Torreira'da çok mühim elbette ama defans zayıf olsaydı onun kalitesinin faydası olmayacaktı.

Beşiktaş kaliteli stoper alınca toparladı.Seneye Agbadou'nun yanına onun gibi kaliteli birini alırlarsa bizimle şampiyonluk yarışında olurlar.Umarım olurlar zaten çünkü ligin heyecanı malesef kalmadı.

Fenerbahçe'de umarım iyi defans oyuncuları transfer eder.Defansı iyi olmayan takım Türkiye'de başarılı olamaz.Bizim başarımız Sanchez ve Abdülkerim'in sayesinde diyebiliriz.Torreira'da çok mühim elbette ama defans zayıf olsaydı onun kalitesinin faydası olmayacaktı.

Bir süredir rakip takımlara, bilhassa şikecilere dair iyi temennilerinizi/dileklerinizi görüyorum yorumlarda. Bunlar nasıl yorumlar böyle ? Nedir yani amaç ? Beter olsunlar bize ne ???? Heyecan arıyorsanız başka şeylerle ilgilenin ; nasıl olur da her maç hak yiyenlerin iyi oyuncular almasını istiyorsunuz ? Hak yemelerini de geçtim, rakip takıma nasıl umarım iyi oyuncular alıp şampiyonluk yarışında olurlar diyorsunuz. Hele de GALATASARAY forumunda bunlar nasıl cümleler ?

Son düzenleme:
Geri