• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-26 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Şikeciler o kadar lanetli bir kulüp ki ,sırf Galatasaray ilgileniyor diye sezon başı günümüzün kova yaşar'ı Ederson çöpüne yıllık 11 Milyon Euro ödüyor. Dünkü maçta yediği golü halı sahadaki kaleciler bile yemez.

Açıkçası biz puan kaybedince de geçen hafta hiç korkum yoktu sezon başı dedim çok emin olarak giriyoruz şampiyonlukta bu sene çünkü Fener kadrosunun hiç oluru yok Osimhen sakatlığı bizi etkiledi ama Gençlerbirliğini yenersek yine son 4 maç kala 4 puan fark oluyor.3 galibiyet 1 mağlubiyete Fenerbahçeyi yenersek 2 galibiyet 2 mağlubiyete şampiyonuz ben çok rahatım şampiyonluk konusunda sezon başından beri ilkez şüphesiz sezon sonunu bekliyorum.

Hemen havalanmayalım,TS 'yi hiç hesaba katmamışsınız. Onlara ikili avarajı da verdik.An itibarı ile sadece 1 beraberlik hakkımız var.

Yaz boyunca olmaması içime sinen 2 transfer var. Birincisi dünyanın en salakça mantalitesi olan ''ayakları iyi kaleci'' safsatasıyla rekor maaşla kulübe kilitlenecek olan Ederson vasatı. Dursun Özbek'e taraftarı dinlemediği için teşekkür ediyorum.
İkincisi , kağnı balon stoper Skriniar'ı adam sanıp stopere almak için girişimde bulunmaktı.
Aylar sonra ve her ay olduğu gibi; bir kere daha teşekkür Başkana... Davinson da muhtemelen kaleye giden o topu Skriniar kağnısı yerine rövaşata ile bir şekilde çıkarırdı.

Bu Samet'i de Milli Takımda ilk 11'e yazıyorlardı Bundesliga'da haftanın 11'lerine seçilen Ozan Kabak yerine... Bunun yüzünden Romanya maçı da gidecekti.

Trabzon da son uzatma dakikasında yedi. Mayıs'a yaklaşınca bizim dinamikler devreye giriyor. Bizim adımıza girmese de rakipler için giriyor en kötü.
Bu sezon her anlamda bütün takımlara ibret oluyor. Derbileri kazanmak yetmiyor, herkes birbirine ikram ediyor, derbileri pisi pisine kaybettiği için lider olamayan takımlar da var.

Geri