Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Takıma iyi transferler yapıldı devamında gelmesi lazım devamında gelmesi halinde bu sezon aksilik olmaz ise en azından çeyrek final bile iyi olur ha Gönül isterki final oynayalım o zor gibiAvrupada iki sene başarısız olduk.
Bu sezon öyle bir hakkımız yok.
Yönetimin de, teknik heyetin de hiçbir bahanesi olamaz!
Futbolda geçmiş kadar günümüzün şartları da önemlidir sadece futbol değil hayat için de bu geçerli biz öyle atıp tutuyoruz fikrimizi söylüyoruz ama imkansız diye bir şey de yoktur benim endişem şu:Biz geçmişte Bayern'e iyi oynadık ama diğer rakiplere karsı iyi oynamadık oynasaydık zaten çıkardık bu grupta yenilsek bile City, Liverpool ve A.Madrid gibi takımlara karşı iyi oyunla yeniliriz ezileceğimizi düşünmüyorum eseas mesele şu aynı oyunu aynı konsantrasyonu Bodo Glimit,Union SG ,Frankfurt,Monaco ve Ajax'a göstermek. Burada Galatasaray olumlu anlamda bir oyun istikararı yakalarsa kalbürstü takımlar harici kolay kolay kaybetmez ha burda iş Okan Buruk'da bitiyor bunu sağlayabilirse hem şahsi kariyeri ve Galatasaray level atlar City Liverpool A.Madrid gibi takımlarla ilk tur değilse bile hedef ilerlemek ise er ya da geç oynayacaktın bana gòre Liverpool maçının içeride olması ve ilk maç olması size komik gelebilir ama avantaj.Bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısı olsun.
Anladım kardeşim çok teşekkür ediyorum.Fikstürümüz henüz belirlenmedi hafta sonuna kadar belli olacak. Artık grup olmadığı 38 takımlı lig olduğu için her takımı her 18 maçlık haftayı ayrı ayrı planlamak çok zor. Kulüplerin dengeli fikstüre sahip olması da büyük maçların aynı gün oynanmayıp fikstüre yayılması da aynı ülke takımlarının 2 ayrı güne önemli-daha az önemli maç dengesine göre yerleşmesi de salı ve çarşamba günü oynanacak maçların her takım için dengeli olması da bu süreci zorlaştıran faktörler. Ancak kura 1.torbadan itibaren başladığı için en üstte Liverpool'u City'yi görünce onlarla başlayacağımız sanılıyor. Böyle olsaydı her takım ilk maçını 1.torba takımıyla yapardı ama akla mantığa uygun değil elbette. Nasıl ki grup kuraları çekilirken fikstür sonradan açıklanıyorsa şimdi de fikstür çekiliyor ama sırası sonra belirleniyor gibi düşünelim.