• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026/2027 Galatasaray Daikin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
2026/2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Mehmet Cibara bütçe artacak diye açıklama yapmış da bu saatten sonra artsa ne olur? Kadrolar bitti alacak oyuncu kalmadı. Bunu önceden düşünecektiniz.

Mehmet Cibara bütçe artacak diye açıklama yapmış da bu saatten sonra artsa ne olur? Kadrolar bitti alacak oyuncu kalmadı. Bunu önceden düşünecektiniz.
Mallesef bunu daha önce de demiştik yatırım için bir başarı göstergesi istiyorlar alt branşlarda ama yatırım gelmeden o başarı göstergesi de zor oluyor.Cev Cup alınca bu şube takılır evet ama dediğiniz gibi çok geç kaldık.Eğer Naz kalsaydı yine Aslı yerine iyi bir yabancı smaçör çeker yine rekabetçi olurduk ama şuan yerli pasör yok ve bize şart.Wildcard konusuna da değindi umarım alabiliriz çok önemli bence şuan wildcard ama biraz Zerene bağlı.

Bongaerts ?
Alexia Akimova
İlkin Sylla ? Frantti(?)
Yuan Yasemin Janset Ayçin(?)
Ayça ?

Şuan bu şekilde kadro Ayçin ve Frantti ile uzatmak istiyor yönetim ama talipleri var.Buse Ünal hamlesi bütün havayı değiştirir ama çok zor şuan Nilüfer ile imzaladı iki tarafında ikna edilmesi lazım.Cev Cup sonrası bütçe artacak umarım bu bütçe ile Ayçin Frantti devam ve Buse Wu Berre gibi üç temiz hamle gelir.

Mevcut zihniyet ile kısa sürede başarı beklemek çok zor. Şu köy ve kasaba takımlarının olduğu Cev Cup'ı almak için bile senelerce bekledik. Sadece bütçe artırmak yetmiyor o bütçeyi iyi kullanmak, kadroyu ve teknik heyeti hatta sağlık heyetini iyi seçmek gibi çok önemli faktörler var. Şubede karar vericiler Galatasaray'ın başarasından çok kendi koltuklarını ve çıkarlarını düşündükleri için bir türlü yol alamıyoruz. Başkanlar ve yönetimler değişse bile şubeye çöreklenen bu yapı bir türlü değişmiyor. Herşeye rağmen umutlu olmak istiyorum ve Türkiye'de bir kupa kazanmanın zamanı geldi diyorum.

Gelelim işin kadro kısmına. Evet herkesin bas bas bağırdığı gibi ilk 6'da oynayacak iki smaçöründen biri Power smaçör değilse kuvvetli takımlarla rekabet etmen çok zor. Yani hem İlkin hem Sylla ilk 6 oynarsa işimiz mucizelere kalıyor. Üst düzey bir power smaçör transferi kesinlike lazım ama kim olur onu bilemem. İlkin ve Sylla değişmeli oynar veya bazı maçlarda yine ikisi oynayabilir ama bütün bir sezonu onlar götüremezler. Pasör sorunumuz kesinlikle var ve bence Bongaerts bile daha iyi bir yabancı pasör ile değiştirilebilir. Yerli pasör olarak da kimi bulabilirler bu saatten sonra bilmiyorum. Orta oyuncu rotasyonu bence kötü değil ve Ayçin'de tutulursa gayet yeterli. Akimova beklediğimiz düzeyde bir katkı yaparsa P.Ç. pozisyonunda da sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. Şu anda görünen o ki pasör ve power smaçör hamleleri seneye ne seviyede olacağımızı belirleyecek.

Yedek libero için Berre'yi alalım. Savunmada harika iş yapıyor.

Cibaranın bahsettiği bütçe artışının miktarını bilmediğimiz için yorum yapamıyorum. Eğer bütçe önemli derecede artmış ve konuşulan kadroyu kurmuşlarsa bravo cidden harika başarı! Önemli hamleler işin büyük bir bütçe ayrılmışsa ve sözleşme kırdırılıp birileri alınacaksa o da doğru değil. Kadro planlamasını bu kadar sona bırakmak demektir bu; ekstra para harcamak demektir. 1 verip alacağın sporcuyu 2 verip almak kulübün kasasını mı düşünmektir?! Bir de Gsprofbranşlar admini bütçeler düşecek yazmıştı bakalım

Yedek libero için Berre'yi alalım. Savunmada harika iş yapıyor.
Kesinlikle geleceği olan bir kız şuan genç diye as oynayamaz ilk 8 içi takımlarda ama iyi yedek ve geleceğe yatırım olur eğer geliştirebilirse kendini potansiyeli var.Yaşından dolayı bir liberoya göre manşeti kötü bence ama defans konusunda da benim diyen liberolarla yarışır şuan bile.

Cibara wildcard içinde açıklama yaptı en önemlisi oydu bence fırsat koluycaz gibi bişey dedi tam hatırlamıyorum.Üstü kapalı dedi bence oda Zeren eğer seneye ben CL gidicem o yüklü sponsorluk parasını vericem derse Zeren gider ama Zeren şuan ekonomik olarak darda oyuncu maaşları ödenmiyor seneye de Franklin harici bence ilk 4 zorlayabilecek ya da CL de final four getirecek oyuncuları yok.O yüzden Zeren çekilmesi durumun da muhtemelen Cev Cup ve taraftar faktörü ile wildcard alma şansımız çok yükselir ki bence alırız.

Geri