• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026/2027 Galatasaray Daikin

Julia Bergmann seneye İtalya’ya gidecekmiş. Keşke biz daha önce uyanıp anlaşabilseydik. Bize tam böyle 1.90 cm üstü iyi hücum eden bir smaçör lazım. Bongaerts konusunda da artık ciddi çekincelerim var.

Aslında bergmann hücumu güçlü bir smaçör değil ama komple paket olarak ben de isterdim. Bizim ihtiyacımız olan profile uyan tek isim Ana Cristina

Bergman bence kaliteli oyuncu Thy de iş yapmıyordu ama Brezilya da görüyoruz düzen varsa çat çat oynuyor gelsin isterdim bende.

Sb community ile konuşup ana cristinayı çekip almamız lazım. İki taraf için de en doğru birliktelik olur. Fb belli ki kendisini arka plana atacak ve ana bunu hak edecek bir smaçör değil.

Ale çok düştü genç Ale yok o yıldız yok diyorum ama artık sorunun onda değil pasörde olduğunu fark ediyorum.Yazın gitti mt de süper oynadı Naz ile oynayınca süper oynuyor ama Britt'in hızlı ve fileye yakın pasları onda olmuyor sevmiyor bu pasları bu çok net artık bence Britt artık pas stilini pç için değiştirmeli çünkü Ale başka pasör ile iyi oynarken Britt ile oynayınca düşüyor.Geçen sene Britt hızlı pasları iyiydi bizim ana gücümüzdü bizi biz yapandı ama bu sene çok abartı bence hızlı paslıycam diye yerde olan oyunculara pas atıyo hızlı olsun da kalite önemsiz tarzı paslar atıyor son maçlarda acil geçen sene ki halina dönmesi lazımdı geçen sene bizi çok iyi yönetti ama bu sene hızlı oyunu hızlı pas atayım yeter kalite önemli değil gibi oynatıyor olmaz böyle.

Wild card konusunda ilerleyen günlerde ne gelişir hep beraber göreceğiz.ancak seneye yine cev2de olabilme ihtimali de olabilir. kulübün wild card konusunda ısrarcı olması, kadar iyi bir intiba bırakması lazım. ki buda cev kupasının kazanılması ile fazlasıyla gerçekleşti.

Bu sene taraftar hep yanlış oyunculara yangın yapıyo cidden yangın yapan taraftar grubu umarım seneye böyle olmaz.Şimdi de Naz sözleşmesi kırdırılsın yangını başlamış bunu çok önce düşünecektik Vakıf'ın paraya mı ihtiyacı var neden kırdırsın ve Naz giderse Vakıf seneye napacak.En mantıklı yangın şuan Buse Ünal alınabilecekte bir isim ama yine mantıklı yangın yerine en zoruna oynuyor taraftar.

Geri