• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Galatasaray Daikin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Vakıf şampiyon olurken Ayça çok iyi işe yaptı. İş görecek transfer değil demek gördüğüm en büyük saçmalıklardan.

Ben açıkçası Eylül transferi harici gelecek sezon da iyi kadro olduğunu düşünüyorum.Sadece Naz yerine Eylül gelmesi Akimova kesin yedek demek Naz kalsa bence iyi kadro kuruldu ama sadece yerli pasörümüzün kalitesiz olması bizi çok etkiliyor onun dışı Sylla yedeğine iyi bir yabancı power smaçör bulursak bence iyi kadro olduk.

Umarım seneye Melisa Ege Bükmen kenarda çürütülmez daha genç potansiyeli olan biri.Defans manşeti çok yok geliştirebilir ama hücumda çok potansiyeli bir oyuncu.

Vakıfbank ın bütçesi bizden yüksek mi evet. Eylül 'ü tutmak istedik mi evet. Sanki biz Ayça' yı Vakıf tutmak isterken ikna ederek aldık. Hayır tercih yapan takım biz değil Vakıf oldu Eylül Ayça transferinde. Ayça iyi oyuncu ama yakın oyuncular net güç kazandık diyemeyiz.
Ayçin gitti Janset geldi biz tutmak oyuncu gitmek istedi. Toplamda net güçlendik mi hayır yakın oyuncular yine.
Naz gitti Eylül Karadaş geldi güçlendik mi hayır biraz zayıfladık.
Aslı Tecimer gitti Melisa Bükmen geldi yedek değişimi iyi tercih.
Libero yedeği pek oynatılmayan İrem Nur. Yerlide güçlendik diyemeyiz. İyi kötü doldurduk ikame ettik o kadar.

Timmerman yerine yabancı orta alınmaz alınmasın zaten.
Lukasik ve Frantti yerine 1 tane net iyi smaçör gelsin yeter.
Geçen sezon bizi yakan Yabancı smaçörlerden hucum katkısı alamamaktı.

Vakıfbank ın bütçesi bizden yüksek mi evet. Eylül 'ü tutmak istedik mi evet. Sanki biz Ayça' yı Vakıf tutmak isterken ikna ederek aldık. Hayır tercih yapan takım biz değil Vakıf oldu Eylül Ayça transferinde. Ayça iyi oyuncu ama yakın oyuncular net güç kazandık diyemeyiz.
Ayçin gitti Janset geldi biz tutmak oyuncu gitmek istedi. Toplamda net güçlendik mi hayır yakın oyuncular yine.
Naz gitti Eylül Karadaş geldi güçlendik mi hayır biraz zayıfladık.
Aslı Tecimer gitti Melisa Bükmen geldi yedek değişimi iyi tercih.
Libero yedeği pek oynatılmayan İrem Nur. Yerlide güçlendik diyemeyiz. İyi kötü doldurduk ikame ettik o kadar.

Timmerman yerine yabancı orta alınmaz alınmasın zaten.
Lukasik ve Frantti yerine 1 tane net iyi smaçör gelsin yeter.
Geçen sezon bizi yakan Yabancı smaçörlerden hucum katkısı alamamaktı.
Ayça harici katılıyorum kesinlikle ama Ayça konusu farklı Vakıfbank bence şuan bıraktığına pişmandır çünkü şuan en formda yerli Ayça geçen sene kötüydü mt de almadı kötü diye sadece sezon sonu yükselmişti Gui de buna bakarak bence yolları ayırdı ama Ayça bu sene çok istikrarlı bir şekilde uzun zamandır çok iyi oynuyor Eylülde çok düştü 2. devre bence karda çıktık.Onun dışı iyi bir yabancı smaçör daha alınırsa bence Eylül harici kadro iyi sadece yerli pasörümüz çok yanlış tercih edildi yabancı kontenjanında bizi kısıtlayacak bu durum keşke Naz kalsaydı ama yerli pasör tercihi dışında iyi bitirici bir yabancı smaçörde gelirse ben beğendim kadroyu ama yerli pasör konusu tahmin edilenden fazla can sıkıcak bence gelecek sezon.

Naz gidişi o kadar can sıkıyor ki şuan.

Naz
Akimova
Sylla-Power Yabancı İlkin
Yuan Yasemin
Ayça

Şu kadro her takımla mücadele ederdi Eylül ile başlasak desek şuan hiç umut vermiyor bana umarım Eylül hepimizi yanıltır çok iyi oynatır ve yerli pasörde sorun yaşamayız yerli pasör sorunu çıkınca iyi takımız çünkü.

Wild card alacak mıyız?

Naz gidişi o kadar can sıkıyor ki şuan.

Naz
Akimova
Sylla-Power Yabancı İlkin
Yuan Yasemin
Ayça

Şu kadro her takımla mücadele ederdi Eylül ile başlasak desek şuan hiç umut vermiyor bana umarım Eylül hepimizi yanıltır çok iyi oynatır ve yerli pasörde sorun yaşamayız yerli pasör sorunu çıkınca iyi takımız çünkü.
Yahu Naz'a Ocak ayında evine dön çocuk bak diyordu herkes. Şaka mısınız. Ne Nazmış arkadaş bitti gitti işte.

Vita Akimova, Ayça Aykaç, Janset Cemre Erkul, Eylül Karadaş ve Ege Melisa Bükmen...
Soylenen 5 hamle bitmis, cok ust duzey smacor almaliyiz bence birde orta oyuncu alinacak mis o da rotasyonda is yapacak bir isim olur sanirim ama herseyden once uyum sorunu yaşamaması lazim kadronun.

Yahu Naz'a Ocak ayında evine dön çocuk bak diyordu herkes. Şaka mısınız. Ne Nazmış arkadaş bitti gitti işte.
Bunu zaten Naz röportajında söyledi 2 yıl Eczacıda yedek kaldım form tutmam zaman aldı ama biliyordum oynadıkça form tutacağımı ama form tutuğun an kesildim diye.Naz da değil olay Buse Ünal da gelebilirdi ama o isim Eylül değil.Dediğim gibi kadroyu ben beğeniyorum sadece yerli pasör olmadığı için Akimova izleyemiycez doğru düzgün gibi.

Ben kurulan takımdan memnunum. Daha önce de belirtim kadın voleybola hayvan gibi harcamaya hiç gerek yok.

Geri