• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Puanları 0
Çözümler 0
@Halil Sentürk
Jakup Efe Mandıracı İtalya da kalacak dedi bu senenin 7. si Fener için Efe alıyor uçacaklar nasıl geçelim deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam alınmayacağı zaten belliydi Jakup da İtalya da kalıyor diyerek son noktayı koydu.

Halil kadeşim bizim voleybolda bir yöneticimiz var mı? Olmayan biri kulübün hakkını nasıl savunsun. Şimdi çıkıp Cibara ne güne duruyor diyenler olabilir ama ben kendisinin Galatasaray Voleybol Şubesininin hedeflerini daha yukarı taşımayı arzulamayan ve sadece kendi menfaatlerini düşünen biri olduğunu bildiğim için benim nazarımda o koltuklar şu anda boş. Ne zaman Okan Böke gibi biri tekrar o koltuğa oturur o zaman bir yöneticimizin olduğundan bahsedebiliriz.

Efe ve ailesi iyi Galatasaraylı değil mi? Biz neden ilgilenmiyoruz?

#ÖZELHABER

Galatasaray , Fatih Yörümez’i kadrosuna kattı. Libero oyuncu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

(VoleyArena)

#ÖZELHABER

Galatasaray , Fatih Yörümez’i kadrosuna kattı. Libero oyuncu yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

(VoleyArena)
Doğruysa çok gereksiz. Elimizdeki liberoların hiçbirinden iyi değil. Hasan'ı mutlaka tutmalıydık.

Doğruysa çok gereksiz. Elimizdeki liberoların hiçbirinden iyi değil. Hasan'ı mutlaka tutmalıydık.
Hasan yedek kalmak istememiştir. Sonuçta Samet Yalçın da aldık. Fatih yedek olacak.

Hasan yedek kalmak istememiştir. Sonuçta Samet Yalçın da aldık. Fatih yedek olacak.
Samet Yalçın kötü sezon geçiriyor ve büyük takım tecrübesi yok. Hasan mutlaka tutulmalıydı. Büyük hata.

#ÖZELHABER

(VoleyArena)
Elimizdeki liberoların hiç birinden iyi değil. Ben anlamıyorum cidden bunlar nasıl transfer.

Bu transferler ile ne amaçlanıyor acaba? Ziraat,halk,gibi takımların kadroları ortada iken bizim şubenin sorumluları bu transferleri hangi akla hizmet ederek yapıyor.bari bu transfer yol kazası oldu diyip bizi heyecanlandıracak transferler yapılsada hatalar telafi edilse en azından...

Bir de Efe konusuna değinmek lazım. Efe geri dönmek istemiyor, Piacenza da bırakmak istemiyor zaten. Ama fb TVF ve menajerlik şirketi TGS aracılığıyla çocuğa inanılmaz bir baskı yapıyorlar ki Piacenza menajeri de açık konuşarak söyledi zaten bu olayı. Olası bir transfer 3 milyon eurodan ucuza gelmez ki daha fazla da tutabilir. Sözleşme kırma bedeli, Efe'ye verilecek para ve Efe'nin Türkiye haklarının hala Arkas'ta olması.
Yalan. Her okuduğunza inanmayın.

Samet beğendiğim ve iyi bir liberodur. Buradaki baskıyı kaldırabilirse başarılı olacaktır.

Son düzenleme:
Anladım, Piacenza bırakmak istemediği için öyle demiş demek ki.
Normal değil mi? Efe inanılmaz bir yükselişte ve çok iyi oynuyor. Ama Fenerbahçe gözü kararttı hem Piacenza hem de Arkas'a buyout ödemeyi kafaya koydu. Gelirse Türk voleybol tarihinin rekoru olacak. İnşallah gelmez.

Normal değil mi? Efe inanılmaz bir yükselişte ve çok iyi oynuyor. Ama Fenerbahçe gözü kararttı hem Piacenza hem de Arkas'a buyout ödemeyi kafaya koydu. Gelirse Türk voleybol tarihinin rekoru olacak. İnşallah gelmez.
Yani gelmemeli bu formuyla. Lube-Verona serisini Verona kazandığı an CL oynamayı garantileyecekler ve Efe bu formuyla 1-2 seneye Perugia vs de yapabilir. İnşallah gelmez dediğin gibi.

2026-2027 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Geri