• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Sultanlar Ligi(Voleybol)

Puanları 0
Çözümler 0
@Halil Sentürk

Bence smaçör rotasyonlarında yanlış yabancılara gidildi Degradi çok ligimizde iş yapacak gibi gelmiyor Dalderop da canı isterse oynayan bir oyuncu ama onun dışında gayet iyi takım kurdular şuanlık tablo da ilk 3 uzak gibiyiz THY ile aramızda 4. lük yarışı geçecek gibi bir adım bizi önde görüyorum ama kadroyu iyi kullanabilirse THY kadrosu da küçümsenmeyecek bir kadro oldu.Umarım iyi bir yerli pasör bulunur en önemlisi o şuan.Zatkovic bence kötü pç yedeği Dalderop Degradi iyi yedek olur ama ikisi de as için umut vermiyor bana onun dışında çok iyi kadro Baijens 2 yıldır sürekli sakatlanıyor kronik sakat gibi oda riskli transfer ama tutarsa eğer çok beğendiğim bir orta.

THY bence de iyi kadro kurdu. En büyük avantajları da Mazzanti bence. Hırslı ve iyi bir koç.

THY dördüncü olur bu kadro ile. Bize de beşincilik kaldı şimdilik.

Bana bizim kadromuz daha iyi geliyor bu arada sadece Thy pç anlamında önümüzde Lazareva şuan daha net bir pç ama onun dışı bence bizden iyi olduklar bölge yok.Yuan Yasemin ikilisi Baijens Karmenden iyidir Ayça libero da Melis den iyidir smaçörde İlkin Sylla ikilisi Derya Daldeeropdan iyidir.Normal bildiğimiz Bongaerts da Sıla dan iyidir sadece pç de Akimova oynatamıcaz gibi Lazareva o bölge de Alexia önünde şuan.Yakın kadrolar denildiği gibi THY geçerse de bizi süpriz olmaz THY de iyi takım ama bizim kadro bir adım önde bence.

Zeren Hilal Kocakara ile anlaşmış yani Aslıhan transferi iptal olmuş ya da Eylül Karadeş ile yollar ayrılıyor bence Aslıhan iptal olmuş olabilir.Eğer bu durum varsa ve Buse Ünal da kesin gelmiyorsa Aslıhan almalıyız.Aslıhan ahım şahım bir oyuncu değil Nazdan sonra Naz ararız orda ama en azından Buse de gelmiyorsa Aslıhan orayı idare eder yine geri kalan yerlilerin hiç oluru var gibi gelmiyo sözleşmesiz olanlardan.Öncellik Buse olmalı dediğim gibi ama oda olmuyorsa Aslıhan yine orayı idare edecek tek yerli şuan olabileceklerden.

Geri