• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026 Cev Kupası Şampiyonu Galatasaray Daikin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Berbat geçen bir sezonun sonunda bu kupanın gelmesi gerçekten güzel oldu. Harika bir atmosfer vardı. Tüm eleştirileri bir kenara bırakıp birkaç gün bu kupanın tadını çıkaralım. Eleştirilere elbette devam edeceğiz. Bu kulüp ve taraftar çok daha iyisini hak ediyor.

Bize bu gururu yaşatan herkese teşekkürler.

En büyük Cimbom

Bigarelli kötü oynayan Britt'i çıkarırken İlkin'i oyunda tutmaya devam etti. İlkin de kötü oynuyordu ve Frantti'yi alabilirdi ama almadı. Nitekim Naz ile İlkin kendine geldi. Maçın kırılma noktasıydı hoca adına.

Seneye 2 tane net yabancı lazım Akimova dışında.

Bu arada bugün bence MVP yok herkes çok özel oynadı kötü diyeceğim sadece Britt vardı oda nazar boncuğu olsun yerine giren Naz kusursuz oynattı zaten.Tek bir şu alanda sıkıntı yaşadık diyeceğim isim yok herkes birbirinden iyiydi.Ama özellikle İlkin oyunun her alanında süper oynadı bu kadar oyunun her alanında üst düzey oynayacak komple smaçör dünya da bir elin parmağını geçmez.Sylla ve Eylül ikilisi top düşürmedi Sylla bugün defansta rakibi yıldırdı.Bence maçın gizli kahramanı Yuan geldiğinden beri süper oynuyor bu kadını nasıl elde tutuk aklım almıyor dünyanın top 5 ortasından biri.Alexia Naz girdikten sonra gelen nerdeyse her topu öldürdü çok iyi servis attı.Yasemin Blokta çok iyi yer tutup çok iyi servis attı.Helal olsun emeği geçen herkese.

16 senenin sonunda Burhan Felek'te başka bir takımın değil Galatasaray'ın bir kupa kaldırdığını gördüm hem de Avrupa kupası hani ölsem de gam yemem derler ya işte öyle. Nihayetinde bu kızlara bu takıma teşekkür ve tebrik etmek bir borç artık hepsi tarihe geçmiştir. Hepsini ne kadar eleştirdiysek de hepsi artık Avrupa şampiyonu apoletine sahiptir, ve Naz sonunda Galatasaray'da bir kupa kazandı. Galatasaray'a bir kupa kazandırdı. Hepsine helal olsun artık ne kadar kutlasalar haklarıdır.

Dün akşam işten çıktığım gibi maça yetişmeye çalıştım. Eve de geç gittim yorgundum ve yazamadım kafamı anca toparladım. Bazı troller olarak biz maçtaydık trol olmayanlar ise nerdeydi bilemiyorum :). Kupa için herkesin emeğine sağlık en çok da taraftarın. Çünkü dün o atmosfer olmasaydı bu takım toparlanamazdı. Naz oynadığı maçlarda pek iyi performanslar göstermedi ama dün maçın asıl mvpsi oydu. Cev kupası umarım başlangıç olur da şube şampiyonlar ligini alır Lig şampiyonluğunu alır. Güzel bir geceydi. Ama organizasyonu yapamayan gs idarecileri yine sınıfta kaldı.

Çevir kazı yanmasın sabah baktın bir iki kötü mesaj var yalandan tebrik mesajı gelmiş yine de buda bir gelişme sağol Gizemcim tebrik ettiğin için.

Bugün öyle güzel uyandım ki dün ki gelen avrupa kupasının yanında basket ve futbolda gelen zaferler ile.En kötü günümüz böyle olsun

Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın .

İlkin'i eleştirdim diye fenerli olmuyorum bilakis Galatasaray daha iyi olsun diye eleştiriyorum.

Çevir kazı yanmasın sabah baktın bir iki kötü mesaj var yalandan tebrik mesajı gelmiş yine de buda bir gelişme sağol Gizemcim tebrik ettiğin için.
Ya benim sana kendimi beğendirme teşekkür etmeni sağlama gibi bir derdim mi var! Sen kimsin! Daha kimsin o belli değil buradaki vasfın da bana cevap yetiştirmek zaten. Sus ve şampiyonluğa sevin. Beni dert etme kendine :)

Dün Naz girene kadar İlkin nerdeydi oyunda? Ben sana söyleyim mi? Nemeth Alexia'yı Nervini kendisini ezerken 0-3 mağlubiyete doğru gidiyorduk. Hiç pasör diye bahane üretme. Bongaerts'i ben de beğenmiyorum ancak her sene pasörlerimiz değişti son 2 seneye kadar. Kaç tane pasör değiştirdik. Eda Kafkas , Arzum , Duygu , Gamze , Özge , Tashiro , Nilay , Aslıhan , Bongaerts ve Naz.

Sezon başı Naz'ı suçluyordunuz ona giydiriyordunuz şimdi giderken kıymetli oldu. Niye suçluyordunuz? İlkin'in berbat oynamasından dolayı. İlkin ne zaman kötü bir dönem geçirirse hemen suçu pasöre atıyorsunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelmişsiniz 5.liği başarı diye anlatıyorsunuz. CEV Cup aldık diye başarılı olmuyoruz. Aldık da ne oldu? Şampiyonlar Ligi'ne mi gittik? Gelecek sene iyi bir pasör rotasyonu veya iyi smaçör rotasyonu mu var? Orta oyuncular bile ordan burdan alınma oyuncular. Wang veya Yasemin'e bir şey olsa aynı oyun tutturulamaz. Yedek libero mu var? Chieri'den 3 kat fazla bütçeyle başarılı olmamızı sanki dünyayı kurtarmışız gibi anlatmaktan vazgeç. Normali buydu zaten o kupa kazanılmalıydı en yüksek bütçeyle. Asıl ligde neden 5. olduk onu anlat bize palavra anlatma. Rakiplerden de az bütçemiz yoktu Vakıfbank ve Fener hariç. Ne kadar utanmazsınız ya?

Şu forumda 2-3 tane şahıs gelmişler sıradan oyuncuları, ligde 5.liği voleybolda zaten dünyanın en iyi 2 liginden biriyken hala Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmememizi başarı gibi anlatıyorlar. Siz bu kadar ağlak olmasanız insanları moderatörlere şikayet etmeseniz ya da onlar kafalarına göre ceza vermeseler biz yazarız buraya. Merak etme. Dünkü galibiyetten sonra da yazıyorum. Kadro yetersiz. İlkin ancak 5.lik smaçörü olur. Alexia ligin en kötü çaprazlarından bir tanesi yerli diye katlanılıyor. Bongaerts kötü pasör ama as olarak düşünülüyor Milli Takımda Van Aalen'i kesemiyor. Çağla Akın ihtimali bile kepazelik. Ayça'yı abartıyorsunuz abartıyorsunuz manşeti iyi olsa da savunma ortada yok. Janset yedek. Büşra gelirse yedek olacak ki set başına blok oranı 0.34. Yasemin hücumda iyi değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sultanlar Ligi Normal Sezon Hücumda Smaçörler
Hücum % - Verim % ( 200+ Top )

Fedorovtseva %55.7 - %45.3 ( 724 )
Markova %50.5 - %37.7 ( 624 )
Ebrar %49.7 - %34.2 ( 708 )
Ana C. %47.8 - %35.5 ( 245 )
Olaya %47.1 - %28.8 ( 697 )
Derya %44.5 - %29.3 ( 263 )
Ayşe %44.5 - %30.2 ( 407 )
Hande %44.4 - %27.1 ( 347 )
Uzelac %43.8 - %30.1 ( 788 )
Plummer %43.5 - %23.9 ( 209 )
Saliha %43.3 - %29.2 ( 390 )
Sylla %43.0 - %27.3 ( 472 )
Yaprak %42.7 - %31.4 ( 405 )
Cazaute %42.6 - %26.4 ( 265 )
Dangubic %42.6 - %33.2 ( 202 )
Ezgi %42.2 - %27.6 ( 301 )
İlkin %40.6 - %25.5 ( 647 )
Czyrnianska %40.6 - %27.2 ( 611 )
Kurilo %40.6 - %26.2 ( 626 )
Bergmann %40.5 - %23.2 ( 876 )
Edwards %40.2 - %21.7 ( 428 )

Bak bu normal sezon istatistikleri Halil Şentürk. Yere göğe sığdıramadığın kaptanın Göztepe'nin smaçörü Ezgi Bektaş'tan bile geride. Geçen sene taptığınız Dangubic vasat bir smaçör. Utanmasanız o da kalsın diyecektiniz. Çok seviyorsunuz böyle vasat oyuncuları. Arina, Zhu, Markova, Ana Cristina gibi oyuncular sizi aşar doğru vizyonunuzu aşar. İlkinle de her sene 5. olursun

Sultanlar Ligi Normal Sezon Hücumda Çaprazlar
Hücum % - Verim % ( 300+ Top )

Boskovic %49.6 - %37.1 ( 566 )
Vargas %49.2 - %34.0 ( 624 )
Lazareva %46.9 - %30.9 ( 976 )
Anthouli %44.7 - %28.9 ( 852 )
Ndiaye %43.0 - %27.1 ( 782 )
Atkinson %42.7 - %29.4 ( 759 )
Szczurowska %41.7 - %20.9 ( 1043 )
Smarzek %41.8 - %25.0 ( 837 )
Grobelna %41.6 - %27.9 ( 462 )
Stysiak %41.6 - %25.0 ( 657 )
Alexia %39.8 - %27.2 ( 558 )
Nicoletti %38.4 - %23.8 ( 466 )

Bak bu da yerlere göklere sığdıramadığınız yerli çaprazınız Alexia. Herhangi bir oyuncuya sıradan oyunculara muhteşem muamelesi yapmaktan vazgeçin. 31 yaşındaki Grobelna'dan daha kötü hücum yüzdesiyle sezonu bitiren, Amerika'nın herhangi bir liginden gelen Atkinson'dan kötü yüzdeyle sezonu tamamlayan, Beşiktaş'ın beğenmeyip gönderdiği Szczurowska'dan bile kötü hücum yüzdesiyle sezon bitiren, Chieri'de yedek kaldığı için Aras'a gelen Anthouli'den farkla geride olan Alexia'yı da övmekten vazgeçin. Bu vasatlıktan dolayı Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyoruz. %39.8 ile sezon mu bitirilir? El insaf be. Nemeth'i beğenmiyorsunuz kız İtalya Ligi'ni %42 hücum yüzdesiyle tamamlamış.

%39.8 nedir? Senin tek işin topa vurmak. Manşet almıyorsun, savunma yapmıyorsun. Tabi plase plase plase denerse bu olur.

Burda bize veri sunun kanıt sunun. Laflarınızla konuşmayın. Benim gibi icraatle konuşun

Uzun zaman sonra file arkasında agresif tribün yapmanın verdiği yorgunlukla ancak bugün yazabiliyorum. Uzun zamandır görmediğim bir sürü insan gördüm maç öncesinde. Senelerce Burhan Felek’te kadın erkek takımı fark etmeden maça gelen, tribün yapan, hayaller kuran insanların bir çoğu gelmişti. Maç öncesinde biraz erken buluşarak eski günleri yad ettik. Tribünde de senelerce bu kupanın hayalini kuranlarla beraber maç öncesi ve maç içerisinde çok güzel iş yapıldı diye düşünüyorum. Her saniyesinden çok keyif aldım. Gelen herkesin emeğine ve gırtlağına sağlık.

Maça gelecek olursak eğer… İlk finali 2012 de oynamıştık. Son kaybettiğimiz final harici ki o finalde pandemi şartlarından dolayı seyircisiz oynamıştık diğer iki finalin rövanşı hep deplasmanda oynanmıştı. Bu sebeple ilk maçları kazansak da kupaya uzanamamıştık. İlk sette tedirginlik baş gösterdi ama ikinci set ile beraber tribünü de arkasına alan takımımız her oyuncunun iyi katkı vermesiyle namağlup şekilde kupaya uzandı. İlk maçtan sonra puan vermeden de kazanabilirdik demiştim. Bunların başlıca sebepleri İlkin ve Bongaerts’in düşük performanslarıydı. Bongaerts yerine mevcut en yerli kazanan Naz ilaç gibi oldu bu maçta. Kaptan ise ikinci set ile birlikte partiye katılınca 3-1’lik galibiyet kaçınılmaz oldu

Sezonun bir numaralı hedefini de hu şekilde gerçekleştiren bütün teknik ekip ve oyuncuları gönülden tebrik ederim. Sezon içerisinde Barbolini ile yaşanılan uyumsuzluk, sakatlıklar ile gelen takım bir türlü ritim bulamayınca ligdeki ilk dört hedefimizi gerçekleştiremedik. Ancak bu sene artık bir kupa kazanabildik. Hep finallere kalıp kazanamıyorduk. Artık bu makus talihi yıktık. Bu şubeye ilk defa yatırım yapılmadı. Daha önceki senelerde de kaliteli oyunculardan kurulu kadrolarımız oldu ama bu sefer “kazandık”. Ancak Galatasaray ismi artık bir alt seviye ile yetinmemeli. Voleybolun ülkemizdeki değeri ve getirisi geçmiş senelerin çok önünde. Galatasaray gibi futbol dışı sporları bu ülkede profesyonel seviyede ilk oynayan bir kulübün artık bu kupayı temel alarak çok daha yukarılara oynaması gerekiyor. Galatasaray kulübü her şubede hedefi ne kadar yukarıya koyarsa o kadar peşinden gelen olur. Artık yönetimin her branşta ihtiyatı elden bırakıp maddi ve manevi olarak ellerinden geleni yapmaları bir yükümlülüktür.

Dipnot: Mesajları okumadan kendi mesajımı yazdım. Keşke okumaz olsaydım. Sevindikten sonra ne oldu gördünüz mü minvalinde mesajlar. O mesajlara hitaben 5.olan takımın nesine sevinelim diyenler. Sosyal medya ağzıyla ona çöp buna leş çekenler. Yani sevinmeyi bile bilmiyoruz. Ben bu ikili diyalog işinden de çok sıkıldım artık. Kimsenin burada arkadaşı değilim. Bu forumdaki insanlar da benim babamın oğlu değil. İstediği kadar nitelikli mesaj olsun artık sosyal medya toksikliği ve diğer üyelere sallayan en ufak bir cümle gördüğüm zaman artık mesajları düzenlemek yerine sileceğim. Devamında da ceza vereceğim. Yetti artık.

Anıl bey söylediklerinizde haklısınız lakin birine sallamak için illa isim vermek gerekmiyor. İsim vermeyip sadece ima yaparak laf söyleyenlere de lütfen gereğini yapın. Zorla insanı muhatab ediyorlar. Kendi kanıtlarıyla buraya verileri sunarak istatistikleri paylaşarak yorum yapmıyorlar. Galatasaray'ın bence seviyesine yetmeyen (dikkat edin bence diyorum çünkü en iyi 2 ligden birinde yarışan takım Şampiyonlar Liginde olmalı ama orası ayrı konu) bir başarı kazanıldı diye işlerinden dolayı sitede olmayan veya siteden ceza almış kişilere üstü kapalı laf sokmak da aynısıdır diye düşünüyorum.

Bu forumda fark ettiyseniz son 1-1.5 yılda eleştiri kültürünü bastırmaya çalışanlar var. Burada bir sporcu veya bir yönetici eleştirince (sanki eleştirileri oyuncular okuyor da) inanılmaz duyar kasıp oyuncunun moralini bozuyormuşuz ya da kulübe düşmanmışız havası verenlerin de artık forumda olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Forum nedir? Tartışmanın, eleştiri kültürünün olduğu yer değil midir? Forum niye açılır? Bu arkadaşların galiba bundan haberi yok.

Geri