• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026 Cev Kupası Şampiyonu Galatasaray Daikin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Hakan bey "Forum nedir? Tartışmanın, eleştiri kültürünün olduğu yer değil midir? Forum niye açılır? Bu arkadaşların galiba bundan haberi yok." yazmışsınız çok doğru ama öyle ya da böyle kupa kazanılmış bir günün sonrasında (siz her ne kadar bu kupayı başarı olarak görmeseniz de) gelip oyuncuları hele ki bu takım için canını verebilecek, maç sırasında ve sonrasında gözyaşları içinde kalan Galatasaray kaptanını yerden yere vurmak hiç değildir. Siz sevinmeyin hiç önemli değil , biz mutluyuz , yeri gelince biz de eleştiririz , eleştirdik de ama bugün değil.

Rakip takım taraftarları olsun eyvallah ama Galatasaraylı gibi görünüp aklımızla alay edenler de olmasın.

Bu kadar güzel bir günde yine böyle olaylarla uğraşmak üzücü.Denildiği gibi her taraftardan birinin olması bence forumu güzeleştirir de Fenerli Beşiktaşlı her kulüpten olsun ama Galatasaraylıyım adı altında yalandan davranılması bir kişinin 100 kere banlanmasına rağmen sürekli farklı hesaptan gelip sürekli huzursuzluk vermesine herkese ve sürekli özellikle her açtığı hesapta Halil Şentürk yaza yaza başlaması rahatsız ediyor.Ben daha fazla yorum yapmıycam ikili diyaloğa girmiycem o şahısla her yeni hesap açtığında site yöneticilerine özelden yazıcam burda o şahısla tartışmıycam daha fazla forum için toksik bir hal almaya başladı ama siteden de ricam lütfen sizde yardımcı olup kökten temizleyin kupanın tadını çıkarmak lazım.

Sezon bitti ve bu takım hedefine ulaştı. Buraya gelip bu başarıyı değersizleştirmeye çalışmayın.

Başarıyı değersizleştirmeye çalışmayın diyerek her yorumumu Nazizm altında direkt silmezseniz forumun ne olduğunu öğrenmiş olursunuz Önder Bey.

Hakaret olmayan yorumumu neden siliyorsunuz? Bana gelen yanıta cevap verme hakkım yok mu?

Başarıyı değersizleştirmeye çalışmayın diyerek her yorumumu Nazizm altında direkt silmezseniz forumun ne olduğunu öğrenmiş olursunuz Önder Bey.

Hakaret olmayan yorumumu neden siliyorsunuz? Bana gelen yanıta cevap verme hakkım yok mu?
Boş konuşmalara, mesajlara karnımız tok. Burasını twitter'a çeviremeyeceksiniz. Gerekirse burada 3 kişi kalır ama yalan yanlış yazılar olmayacak bundan sonra.

Hakan bey "Forum nedir? Tartışmanın, eleştiri kültürünün olduğu yer değil midir? Forum niye açılır? Bu arkadaşların galiba bundan haberi yok." yazmışsınız çok doğru ama öyle ya da böyle kupa kazanılmış bir günün sonrasında (siz her ne kadar bu kupayı başarı olarak görmeseniz de) gelip oyuncuları hele ki bu takım için canını verebilecek, maç sırasında ve sonrasında gözyaşları içinde kalan Galatasaray kaptanını yerden yere vurmak hiç değildir. Siz sevinmeyin hiç önemli değil , biz mutluyuz , yeri gelince biz de eleştiririz , eleştirdik de ama bugün değil.

Kupa kazanıldı diye 3.lük gelmeyen bir sezonda başarılıyız mı diyelim? 5 yabancısı olan Eczacıbaşı takımına karşı 7 yabancıyla mücadele edip onlardan az bütçemiz var edebiyatına sığınıp başarılı olduk mu diyelim? Kupa var ama bana göre ilk hedef ligde ilk 3 olduğundan başarılı bir sezon değildir

Kupa kazanıldı diye 3.lük gelmeyen bir sezonda başarılıyız mı diyelim? 5 yabancısı olan Eczacıbaşı takımına karşı 7 yabancıyla mücadele edip onlardan az bütçemiz var edebiyatına sığınıp başarılı olduk mu diyelim? Kupa var ama bana göre ilk hedef ligde ilk 3 olduğundan başarılı bir sezon değildir
Bu takımı bu sene hedefi hiç bir zaman üç olmadı. Senin gibilerin söylemesiyle de olmaz. Ligi ilk dörtte bitiren takımların hiç birinden bütçemiz fazla değildi ve arada ciddi farklar var ayrıca.

Bu şahsa artık biri dur diyecek mi?

Borcumuz 25,6 milyar TL ye ulaşmış

Geri