#23 Kelsey Bone

Dün çok boş pozisyonu bitiremedi ki hepsini de kendi çabasıyla iyi post up oynu oynayarak yaptı. Sorun değil canı sağolsun. Dün gördük ki rakibin tüm uzunları ile baş edebilecek seviyede .Daha da iyi olacak .

Dün bitiremediği pozisyonların gram önemi yok. Çünkü o toplar 10 maçın 9unda girecek olan toplar. O girmeyecek olan 1 maçta da girmemesinin nedeni olarak sezon başı olması ve tüm rakip potaaltıyla çıkmadan boğuşması gayet kabul edilebilir argümanlar . Ayrıca poposunu kullanmayı bilen potaaltı oyuncusu kaliteli oyuncudur. Bone gibi dribbling ve reverse ile potaaltına inebilen pivot olarak erkeklerde koca Nba'de Demarcus Cousins hariç bir tane pivot yok. Kıymetini bilmeliyiz Kelsey'nin. Tepeden dribbling kesmeden girip reverseleri bilinçli kullanabilen kadın pivot bulmak bence imkansız . Çok uç noktalarda bitirir bu sezonu.

Kelsey Bone'un GS sonrası gelişimini büyük bir hayranlıkla izliyorum. Hücum repertuarına katmadığı şey kalmadı. Eko faktörü.
WNBA ile Avrupa'da oynadığı basketbol ile cok fark var Bone'un. Bu da Eko faktörü. Avrupa'da sırtı dönük aldığında geçemeyeceği uzun yok.
Artık net'te bitiriyor her iki eliyle. Açıklandığında soğuk bakıyordum biraz ama her şeyi öğrendi 1.5 yılda. Bence Tina'dan daha değerli.
Galatasaray göndermedikçe o da ayrılmak istemez. Ben bi ara Chiney'i istemiştim ama unutun gitsin. Hiç kimseye değişmem Bone'u.

Umarım sakatlığı ciddi değildir. Kelsey Bone'un yokluğu çok zarar verir takıma. Durumu iyi görünmüyordu ama inşallah kötü bir şey çıkmaz.

Tarih itibariyle berbat bir haber oldu.Neyse ki daha kötüsü olmadı.Kadrodaki çoğu oyuncuya mecburen aşırı yükleniyoruz.

Bir yığın nükte yapasım var da Kelsey Bone başlığının altına Kelsey'nin değerinden ötürü uyuşmaz diye düşünüyorum.

Son periyot, fark 12, top boşa çıkıyor, Kelsey topu kapmak için yere atlıyor... Topu kapmak için Işıl'ın düşünmeden atladığını çok izledim, ama bu kız... Ne bileyim.

Maçtan sonra bir tweet atmış, "Merak etmeyin, iyi olacağız" demiş. Bir taraftar da "Emin misin? Sana inanabilir miyim?" diye sormuş. Cevabı? "Söz veriyorum."

Sezon sonu bu mesajı alıntılayıp "Sözünü tuttu" yazmak istiyorum :)

Sen söz vermiştin :(