bu alican ısrarı nedir anlamadım,oynasa ne olur oynamasa neolur,üzerinde durulacak bi oyuncu değil.
bu oyuncuyuda şuanda büyük kolej gibi takıma ver buda olur bilmem anlatabildim mi ? şuanda murat kaya napıyor merak ediyorum 4yıldır bizde ?Tugay Aktepe' Alıntı:Murat Kaya onun yaşındayken ligin sayı kralıydı. Bilmem anlatabildim mi...
Onur Karakuzu' Alıntı:bir adam düşünün maçın en rahat kısımlarında bile oyuna dahi giremezken en kritik dakikalarında son dakikalarında nasıl konsantre olup baksınki o tahtaya yada baksa ne işe yarayacak bunu nasıl anlatacaksın o çocuğa güvenmeyip şans vermezsen ?
Barış Güney'in kardeşi sanırım kendisi barış güney fb'de oynarken bana çok antipatik gelirdi şimdi silinip gitti alican'ında çok büyük bir oyuncu olamayacağı belli.Tugay Aktepe' Alıntı:Geçen yıl Koray Hoca mola almış oyunculara taktik veriyor. Biz de bench arkasındayız. Oyuncuların bakması gereken yerin taktik tahtası olduğunu sanıyordum ben ama Alican öyle demedi. Alican'a tribünleri izlemek daha cazip geldi sanırım... O günden beri Alican hakkında bütün düşüncelerim negatif bir hal aldı. Mucize olmazsa da değişmez düşüncelerim.
Tugay Aktepe' Alıntı:Murat Kaya onun yaşındayken ligin sayı kralıydı. Bilmem anlatabildim mi...