24 Şubat Pazar Göztepe Parkı Basketbol

24 Şubat Pazar sabahı 12'den itibaren ben ve Arda Ezer Göztepe Parkı yanındaki basketbol sahalarında olacağız. Gelecekleri bekleriz. Bakın erkenden belirtiyoruz, bahane yok. Gelenler, ulaşım hakkında soruları olursa sorsunlar buradan.

Bu aksam Pamukspor Tesisleri' nde oynadık, bir hayli de yorulduk ama zevkli mac oldu.

Nedense herkes de benden olmak istiyor :)

Pazar günü Göztepe Parkı' nda bulusalım ...

Hava gayet iyi; 1 saat kadar sonra evden cıkıp Goztepe Parkı' na gidecegim. Ömer ve benden baska bu işte gönüllü arkadas yok gibi gorunuyor.

Bizler oradayız ...

Selamlar,
Saat geç oldu sanırım... Keşke daha önce görebilseydim : (
Göztepe'de oturuyorum bende.
Bir sonraki maçta aranızda olmak isterim ;)

Goztepe Parkı' ndan biraz once geldim. Birkac gun onceden duyurusunu yapmamıza ragmen sadece Omer Horzum ve ben sahadaydık; bu sonuc pek tabi ki sitemiz icin üzücü. Günlük hit i 2000 civarında olan bir siteden sadece 2 kisinin basketbol organizazyonuna katılması pek mantıga sıgmıyor.

Ikiserlikten maclar yaptık ve bir hayli yorgun olmamıza ragmen kazandıgımız son mac dahil olmak üzere keyifli bir gün gecirdik. Genc arkadasları tecrubemizden yararlandırmayı seviyorum :)

Arda abi,yeni gördüm baslığı : (
Bundan sonraki organizasyonlarda aranızda olacağım inşallah.
Gsbasket olarak caddebostan'daki hoop-fest'e katılırız : )

Valla basketboldan çok Arda abi ile muhabbet ettiğimiz bir gün oldu. Teke tekte yendiğimi herhalde Burger King hesabını kapattığım için yazmamış, doğaldır. İlk yendiğimiz adamlar biraz kötüydü. Sonra teke tek yaptık. Son yendiğimiz adamlar ise komediydi, yorgun olmamıza rağmen rahat yendik diyebilirim. Orada çocuğun söylediği laflar falan çok güzeldi. Mesela atamadığı bir turnikeden sonra "zıplamıyorum bilerek ayakkabım salon ayakkabası, yırtılmasın". :)

Bir iki resim işte.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

3 sene once olan sutta top elimden cıkmıs havadaydı. Ki o sut sayı da olmustu. Gercekleri carpıtmayalım lutfen ...

Dun sutlarım fena sayılmazdı, hatta bir kez 3 luk denedim o bile sayı oldu :)

Goztepe Parkı konusuna gelirsek; belediye gayet guzel calısmıs ve cok basarılı bir tesis yapmıs ama dedigin gibi in cin top oynuyor. Nerede eski Goztepe Park tayfası ...

Ayrıca 13-14 sene oncesi demissin ama o senelerde ben 16-17 yaslarındayım yani tam benim basketbolla yatıp kalktıgım lise yıllarıma rast geliyor. Sen 7-8 yasında olmalısın o zamanlar. Nasıl oluyor pek anlamadım :) Ama 13-14 sene oncesi dedigin tarih dogru. Goztepe Parkı' nın efsane oldugu zamanlar 1993-1994 seneleri gibi işte .

Murat İnal' Alıntı:
Hadi stile eleştiri yapmıcam çok önde çok kırmış gibi ama çizgi üçlük çizgisi..Bırak bilek atmayı... haha:D

Senin zaten stile laf etme olanagın pek yok. Adama gülerler malum ;) Kuğu gölü balesi olayları :)

Bilek 3 luk konusu ise gayet normal. Ben yetistiremedigim icin uzun mesafe atmamazlık etmiyorum ki. Bu kaslarla ( hahahaha :roll: ) yetistiremiyorsak hic sahaya cıkmayalım yani. Neyse bu şutun sonrasını Omer yazsın. Girdi girmedi ayrı konu ama gireri olan bir pozisyondu bu. Daglara tasları gitmedi ya da yetistirememezlik falan olmadı. Aman diyeyim fiziksel olarak laf edin ama teknik acıdan basketboluma laf etmek size düşmez .

Bu şut içinden çıktı, daha sonraki girdi. Hatta kızdı niye video çekmedin diye. :)

Şut anlamında Arda abiye çok takılıyorum zaman zaman, hatta teke tekte yenerken neredeyse 21 sayıya da orta mesafe şutla attım; o yüzden sinirlenip bu ne biçim basketbol bile dedi, ama genel olarak fade-awayleri falan sokar, içerde aldı mı bir şekilde sayı yapar. Benim resim kaynamış galiba bu arada, stil odur. :) :p

Valla destek elimi çekiyor ve tek elle atıyorum ama kolum ve bileğim gayet iyi düşüyor. Önemli olan da o zaten, benim gibi kullanmadığı elini hissetmeyen bir insan daha yoktur belki. :) O yüzden destek elini çekmedikten sonra çocuklara kol ve bilek düşüşü hususunda kendiminkini öğretebilirim. Öte yandan iyi şutörüm demiyorum ama sokarım arada. :)