Çok çirkin konuşmalar bunlar. Yöneticilerin özel hayatı üzerinden eleştirilmesi ahlaki değil. Sizi bir süredir izliyorum. Yaptığınız en temel şey bilgi sahibi olmadan fikir üretmek.Her konuda bilginiz olduğunu iddia ediyorsunuz ve fikir ileri sürüyorsunuz enteresan bir şekilde. Işıl Albenden voleybol şubesine kadar. Erol Özmandıracının özel hayatı şu anki seçimin konusu değil. Kaldıki eğer konuşulanlar üzerinden gidersek twitterda birkaç kişiyi toplayıp yalan bilgi yayıp istediğimiz kişiye çamur atma imkanına da sahibiz. İnsanları karalamak,aşağılamak çok kolay. Ozan Korkut meselesine gelecek olursak nasıl vaatler bekleniyor mesela ben anlayamadım? Mevcut başkan da 2 3 yılda borçları kapatacağını iddia ediyor, ben Ozan Korkutun böyle ütopik bir vaadini görmedim. Olmayacak bir durumdan bahsettiğini de görmedim. Ayrıca seçim dediğimiz olgu demokrasinin en temel direklerinden biriyse ve Galatasaray da demokratik bir kulüpse neden Ozan Korkut ve ekibi aday oluyor oyları bölecekler diye eleştiriliyor ben anlayamıyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozan Korkut iyi hoş konuşuyor da somut vaadi yok. Adam akıllı projeleri yok. Bir de çıkıp Euroleague'de kalıcı olacağız, basketbola desteği vereceğiz diyor. İyi de nasıl yapacaksın? Yoksa ben de konuşurum buradan boşça ama icraat olmayınca söylediklerimin bir anlamı olmuyor.
Ozan Korkut ve yönetimi neo-statükocudur. Yani yenilikçi liseciler. Lisenin hala egemen olmasını istiyorlar ama eskisi gibi baskıcı bir rejim istemiyorlar anlaşılan. Dursun Özbek'in tayfası eski-statükocular yani dedeler. Ali Fatinoğlu'nu zaten ben adamdan bile saymıyorum Çocuklar Duymasın dizisinde dayak yiyen bir adamdan bahsediyoruz.
İçlerinde en iyisi Mustafa Cengiz olarak gözüküyor. Tabii ki kusursuz değil özellikle yönetimi. Mesela amatör branşlara atadıkları isimler skandal. Basket şube sorumlusu Erol Özmandıracı'ya beşiktaşlı deniliyor ve geçmişte cicişler denilen ünlülerle karısını aldattığı yönünde haberler var. Ve Cengiz aleyhine bazı iddialar var. Mesela kendi reklamını yapıyor diyenler var, benzinlik açtığı belediyeleri ziyaret ediyor diyenler var. (Özellikle bu meseleyi araştırdım Mustafa Cengiz'in petrol ile ilgili haberleri var geçmişte, iddia doğru olabilir) Ama lisecilere karşı haklı davasında destekliyorum. Liseciler bu kulübün kangrenidir. Sırf lise mezunu diye hiçbir vasfı olmayan beceriksiz insanlar Türkiye'nin en büyük kulübünü yönetemez. Ama geçmişte yönetti Özhan Canaydın lise mezunu olmasaydı 3 dönem üst üste seçilebilir miydi? İmkansız. Adnan Polat'ın ibra edilmediği yerde Dursun Özbek'in ibra edilmesine ne demeliyiz?
Yani demem o ki 2 isim vasat, 2 isim çok kötü. Ehveni-şer olarak Mustafa Cengiz'i destekliyoruz aynı Ocak ayındaki gibi. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmak gibi diyelim.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi