29 Mart Fenerbahçe Maç Biletleri Hediye

Ailevi bir sorun nedeniyle ne maçı izleyebildim ne de foruma girebildim. Bu yüzden haberim olamadı bilet kazandığımdan. Yöneticilere ve diğer bilet bekleyen üyelerden özür diliyorum...
 
Tabii bizim de hatamiz var, duyuruyu biraz erken yapsak daha iyi olurdu.

Yalniz bilet kazananlardan sadece 2 kisinin biletini almaya gelmesi uzucu. O biletlerin tamami -her zaman oldugu gibi- bedeli odenerek biletix'ten alinmisti.

Biraz daha duyarlilik...
 
Ibrahim,sorun yonetimden ses cikmamasi olayi degil. Mesajin atildigi saat 19, sana ulasmamiz, senin salona gelmen zamanin yetersizligini gundeme getiriyordu. Yoksa mesaji cep telefonundan gorduk.
 
Bugün sabahtan bir çıktım evden, çıkış o çıkış, maç bitiminden 1buçuk saat sonra eve geldim, foruma ise daha yeni girebildim. Dolayısıyla biletin bana çıktığını da daha yeni görebiliyorum. Ben yinede maça son anda gelemeyecek olan bir arkadaşımdan bilet bulup girebildim. Ama ben maça gidebilmiş olsamda yinede harcanan emeğin amacına ulaşamamış olmasına üzüldüm :( bu hususta; bundan sonraki buna benzer organizasyonlarda bilet kazanan kişileri daha önceden haber etmenizin nacizane daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Emeğinize sağlık. Teşekkürler.
 
Bilet hediyeleri için bazı iddialar dolaşıyor twitterda. Yüklü miktarda yönetimden bilet alıp dağıtmışız gibilerinden.

Yukarıda da görüldüğü üzere sadece 9 tane bilet hediye edilmiştir ve bu biletler taraftarın kendi parasıyla alınmıştır.

Bu iddiaları ortaya atan temiz anne sütü emmemiştir!
 

Üst