3. Ulusal Sinan Erdem Turnuvası

Galatasaray 94 - 38 İstanbul Engelli Yıldızlar
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 3. Sinan Erdem Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nın ikinci karşılaşmasından da galip ayrıldı.

Turnuvanın ikinci gününde İstanbul Engelli Yıldızlar Takımı ile karşılaşan Galatasaray, maçtan 94-38 galip ayrıldı. Takımımızda Ferit Gümüş 25, Özgür Gürbulak 22 ve Justin Eveson 20 sayı ile oynadılar.

1. Periyot: 27-7 (Galatasaray)
2. Periyot: 22-16 (Galatasaray)
3. Periyot: 25-9 (Galatasaray)
4. Periyot: 20-6 (Galatasaray)

Galatasaray turnuvadaki üçüncü maçını yarın saat 13:00'da, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak.

Pazar Günü Ataköy?de Engelsiz ASLANLARIMIZLAYIZ

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun işbirliği ile gerçekleştirilecen 3. Ulusal Sinan Erdem Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvasının finalinde ASLANLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM!

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Engelsiz Aslanlarımızı bağrımıza basmak için
pazar günü saat 12:00'de Ataköy Ahmet Cömer Spor Salonu'nda olalım.

HAYDİ BASTIR GALATASARAY...
EN BÜYÜKSÜN GALATASARAY,
YÖNETİM, ENGELSİZ ASLANLAR, TARAFTAR...
ŞAMPİYONSUN GALATASARAY.

İmkanı olupta gelmeyen FENERLİ OLSUN

Galatasaray 76 - İzmir Büyükşehir Beld. 36

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 3. Sinan Erdem Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'ndaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, turnuvadaki üçüncü maçında karşılaştığı İzmir Büyükşehir Belediyesi takımını 76-36 mağlup etti. Karşılaşmada takımımızdan Ferit Gümüş 22 ve Justin Eveson 19 sayı ile oynadılar. Turnuvada finale kalan takımımız, bugün oynanacak olan maçlardan sonra belirlenecek olan
rakibiyle yarın saat 12.00'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda final maçına çıkacak.

1. Periyot: 12-28 (Galatasaray)
2. Periyot: 13-10 (İzmir B.B.)
3. Periyot: 7-20 (Galatasaray)
4. Periyot: 4-18 (Galatasaray

Tabiki Kazandık.Farkla.76-47 Engelsiz aslanlarımız heralde ilk defa bu kadar seyirciye karşı oynadıklar 2şampiyonluk ta geldi hatta ligdede kesin şampiyonuz:)

Galatasaray şampiyon!
Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun işbirliğiyle Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılan turnuvada, (A) Grubu'nda Süper Lig takımları Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, (B) Grubu'nda ise Deplasmanlı Lig takımları Eskişehir Engelliler, Karşıyaka Engelliler, Niğde Bedensel Engelliler, Dörtyol Engelliler ve Batman Engelliler mücadele etti.

(A) Grubu'nda bugün yapılan final maçında Galatasaray, İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'ı 76-47 yenerek, şampiyon oldu. Bu grupta Beşiktaş ise üçüncü sırayı aldı.

(B) Grubu'nda ise final maçında Niğde Bedensel Engelliler, Karşıyaka Engellileri'i 51-46 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu grupta ise Dörtyol Engelliler üçüncü oldu.

(A) Grubu final maçını izleyen Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, karşılaşmanın ardından (A) Grubu şampiyonu Galatasaraylı sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

Bakan Başesgioğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, engelli sporunun son yıllarda Türkiye'de büyük bir ivme kazandığını ifade ederek, ''Daha yapacak çok işimiz var ama geldiğimiz noktayı da küçümsememiz lazım. Bundan sonra bu yolu inşallah beraber yürüyeceğiz. Gücümüz yettiğince her zaman yanınızda olacağız. Siz engel tanımıyorsunuz, gönüllerinizde, zihinlerinizde engel yok. Hepinizi kutluyorum, yolunuz açık olsun'' diye konuştu.

Ödül törenini TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, engelli sporuna katkılarından dolayı Beşiktaş Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili'ye plaket verdi.

Final maçını İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan da izledi.

B_1185_tek_san_1_B.jpg

TS Basketbol Takımımız Yine Şampiyon!

3. Sinan Erdem Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası sona ererken, (A) Grubu finalinde İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'ı 76-47 yenen Galatasaray, şampiyon oldu.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun işbirliğiyle Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada, (A) Grubu'nda Süper Lig takımları Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi, (B) Grubu'nda ise Deplasmanlı Lig takımları Eskişehir Engelliler, Karşıyaka Engelliler, Niğde Bedensel Engelliler, Dörtyol Engelliler ve Batman Engelliler mücadele etti.

(A) Grubu'nda bugün yapılan final maçında Galatasaray, İstanbul Cadbury Kent Engelli Yıldızlar'ı 76-47 yenerek, şampiyon oldu. Bu grupta Beşiktaş ise üçüncü sırayı aldı. (B) Grubu'nda ise final maçında Niğde Bedensel Engelliler, Karşıyaka Engellileri'i 51-46 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu grupta ise Dörtyol Engelliler üçüncü oldu.

(A) Grubu final maçını izleyen Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, karşılaşmanın ardından (A) Grubu şampiyonu Galatasaraylı sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Bakan Başsegioğlu , engelli sporunun son yıllarda Türkiye'de büyük bir ivme kazandığını belirterek, "Daha yapacak çok işimiz var ama geldiğimiz noktayı da küçümsememiz lazım. Bundan sonra bu yolu inşallah beraber yürüyeceğiz. Gücümüz yettiğince her zaman yanınızda olacağız. Siz engel tanımıyorsunuz, gönüllerinizde, zihinlerinizde engel yok. Hepinizi kutluyorum, yolunuz açık olsun" diye konuştu.

Ödül törenini TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, engelli sporuna katkılarından dolayı Beşiktaş Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili'ye plaket verdi. Final maçını İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan da izledi.

http://www.galatasaray.org/basketbol/te ... r/1185.php

Keşke her maçın,turnuvanın böyle reklamı,promosyonu falan yapılsa da,azımsanmayacak bir seyirci kitlesi gelse...
Vasıfsız olsalar da...

Bu arada maçı bu kadar rezil eden hakemlerin amacını anlayamadım...
Akılalmaz fauller çaldılar...
Hatta bir keresinde Özgür bir uydurma faulden sonra fena sinirlendi ve Sedat Hoca'ya dert yandı.Sedat Hoca da sus işaretiyle beraber sallama,kasadursunlar şeklinde kafa salladı ki bittim o enstanteneye =)

dipnot : tebrikler aslanlar...

galatasaray tekerlekli sandalye takımına ne kadar teşekkür etsek azdır bence bu sezon çok şeyler başarılar ama en önemlisi şampiyonlar ligi kupasını galatasaray spor klübüne getirdiler.ama yine kupa almaya devam ediyo..galatasaray kupa almaya doymuyo helal olsun galatasaraya nice kupalara .....