30 Aralık Salı | Galatasaray - Zalgiris Kaunas Maçı Zirvesi

Biz bir aileyiz ve salı günü Top 16'ya ilk adımı atıyoruz.Madem maç seyircisiz bu aile sinerjisini Galatasaray'ın doğduğu Beyoğlu'ndan İpekçi'ye ulaştırmalı fikriyle maçı beraber izleyelim dedik.Galatasaray'ın hayatımıza kattığı en güzel değerlerden biri olan bu arkadaşlık ortamını görmek isteyenleri bekliyoruz. Galatasaray tribünün en saygıdeğer isimleri, camiadan ve şubeden önemli isimler aramızda olacak.Son 8'e nasıl kalırız hesaplarından yeni transferlere, şubenin durumundan tribün grafiğimize bu keyifli sohbete davetlisiniz.

30 Aralık Salı 18:30'dan itibaren toplanılmaya başlanacaktır.
Maç saati 20:00
Mekan: Aslanım Bar / Nevizade

galatasaray ulan yazmadan olmazdı.

Gelecek olanların isimlerini yazmasını rica ediyorum.

Salı akşamı şirketin katılmam gereken bir organizasyonu var, yarım saatte nasıl kaçarım hiç bilmiyorum ama Nevizade'de hep beraber maç izlemeyi de, Savaş Abi'yi de özlemişken devre arası da olsa yetişeceğiz bir şekilde.

Tekrarlamakta fayda var.Eski günlerdeki gibi, top 16'nın ilk maçında hep beraber Nevizade'de olacağız.Tüm Galatasaray basketbol sevdalılarını bekleriz.

Bensiz zirvenin tadı nasılmış, bunun da tecrübe edilmesi gerek düşüncesiyle gelmeyeyim dedim.

Şaka bir yana, mevcut yıl sonu yoğunluğunda bu akşam yanınızda olsam iş hayatı açısından sorumsuzca bir davranış olurdu. Anlayışla karşılayacağınızı umut ediyor, Ekrem Hocama yaşattığı ve yaşatacağına emin olduğum güzel günler için teşekkürlerimi ileteceğinizi umut ediyorum.

Uyarı: Alınan karar gereği zirveye dair sosyal medyada fotoğraf ya da video paylaşımı yasaktır. "Geceyi özendirici, pişmanlık artırıcı" her tür eylem ağır cezalara tabiidir. Cezalar, seyircisiz oynama cezasının kalktığı ilk Euroleague maçında bench arkasında uygulanacaktır.