4. yabancı

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
4. yabancı transferini yapacakmıyız hangi mevkiye oyuncu düşünüyorlar

dorduncuyu alıcaz ama ne zaman o belli diil duyduguma gore 4 numaraya veya 3 numaraya (semso ile pastalın yeri) oyuncu arıyolar hatta birini deniyolarmıs ama herelde begenmicekler skorer bi forwet arıyolar kısacası????
:atki :atki :atki :atki :atki

Bence tez elden Hidayet tarzında 2-3-4 oyanayabilen bi oyuncuya sahip olmamız gerekiyo.Yani uzun sıkıntısı olursa oraya kaydırabileceğimiz,2 de oynayınca match up problemi yaratacak,şutör bi oyuncuya ihtiyacımız var.Ama bu özelliklerde bi oyuncu bulabilmek ne kadar kolay o da tartışılır.

2 numara skorer guard mevkiisine bir transfer yapılacağı duyumları alıyoruz. Birkaç isim de kulaklara geliyor ama şimdilik susalım ;)

abi bence kesinlikle skorer forwete ihtiyac var hem dixon hem 4.yabancı halil ne yapmak istiyo butun sayıları guardlara attırıp digerlerini oturtucakmı??? ben yaptıkları hazırlık maclarını begendim ama belki dikkatınızi cekmistir 75 i asamıyoruz bu 75 e ekstra 14-15 hatta bazen 20 eklicek bi oyuncu lazım bize tabi bu benim dusuncem

slm arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum.Son birkaç sezondur maçları takip etmeye çalışıyorum.Bence alınması gereken yabancı 4 numara olmalı çünkü pota altında ezilmediğimiz sürece ligde hertürlü başarıtı sağlayabiliriz.Çok iyi ribount özelliği olan yüzü dönük şutu olan atletik yapılı bir 4 numara bence takımın eksiği, Koch bence bu pozisyon için uygun olabilir.Aksi taktirde Burak Sezgin ve Hüseyin Demiral'ın istkrarsız oyunlarıyla bütün sezonu geçirmeye kalkarsak inişli çıkışlı bir grafik çizeriz.

uAtahan' Alıntı:
skorer guard fazlasıyla yapamaz mı bu dediğin 15-20 yi

yapar ama dixon mu oynicak yoksa alınacagını hayal ettigimiz adammı hem ole olursa dedigim gibi tum sayıları guardlarmı atacak hem benim dedigim sayıları atabilen adam yedek oturmak istemez

eskı telekomlu jurkoviç tipinde biri lazım ama marko milic gelirse takım hava kazanır ve salona gitmeye bır nedenımız olur :atki

bence 2,3 oynaya bilen 8,10 sayı ortalama iyi bir savunmacı alınırsa daha iyi olur çünkü hersey savunmada baslıyo örnek yunanistan avrupa sampiyonu oldu

Konuyla alakası yok ama türkiye kupası (erkek basketbol) macları Adana da oynanacak diye bi söylenti var bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı acaba...Eger oyleyse bizde şimdiden hazırlanalım :atki

2 yabancı hakkınızı dış oyunculaeda kullandık ayrıca 4 ü birden oynayamıyor pota altında rotasyona girecek DANENPORT tarzında bir yabancı alınsa daha iyi olur.Diyeceksinizki pota altında çok yerli var fakat son iki yıldır beşiktaşta ve tuborgta fazla süre alamayan Hüseyin le hangi maçta ne yapıcağı belli olmayan Burak la üst sıralar nsl zorlanır bilemiyorum bu kadroda iyi ama galatasaraylı olarak iyisininde iyisini istiyoruz en son ülkerle play off oynadığımız (tolbert-orhun-arda-koul- haris) takım kalitasinde şampiyonluğa oynağan takım gücünde takım görmek istiyoruz. Basketbolda önemli olan doğru taşların yerine oturması.

bir yabancıyla anlaşılmıştı ne oldu? önder b.kolej maçından sonra yarın geliyo demişti acaba geldi mi bilgisi olan arkadaş varsa bizimle paylaşırsa sevinirim

Benim duyduğum bir kaç isim vardı, ama bu oyuncuların hepsi aynı mevkii de değildi. Yani tahminen ince elenip sık bişey dokunuyor(umarım doğru atasözüdür).