İyilerden Patrick Young? Beşiktaşta Carlos Arroyo, David Hawkins? Tibor Pleiss? Jamont Gordon? Micov?
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saydığın oyuncular zaten Ataman'dan önce de kariyerliydi.
İyilerden Patrick Young? Beşiktaşta Carlos Arroyo, David Hawkins? Tibor Pleiss? Jamont Gordon? Micov?
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soru oyuncuların, önceden kariyerli olup olmaması değildi, Ataman'ın sadece Türkiye içinden oyuncu bulmasıydı.Saydığın oyuncular zaten Ataman'dan önce de kariyerliydi.
Bazen Melik Cem Koşar ile mi, Bayram Kurtulmuş ile mi konuştuğunu anlayamazsın ya, öyle bir ruh halindeyim. [emoji1]. Haksız olduğunu söylemiyorum Mariç var, Russ var, Justin var, Jawai var. Aradori var. Bunların çoğu kariyerli adamlar, kötü değil ama kan uyuşmaması.Yani ne yazayım ? Teorim çürüdü ☺
Her sene 10 transfer yapan biri 5,6 sezonda 60 civarı oyuncu eder,en azından 4,5 isim iyi çıksın,sokaktan biri yapsa o kadar transfer onunda çıkar 4-5 tane doğru transferi,neyse açıklama yapmam bile komik,% 101 haklı olduğum bir konu
Zaten iyi çıkan adamlarda da kısmetsizlik yaşanıyor Hawkins'in ceza alması,Gordon'un sakatlığı vs.
Can'dan eksigi var, fazlasi yok. EA sirf aldim oynatiyorum demek icin sure veriyor. Tamamen israf bi transfer. 300k verilmis ustelik. O para kadin takimina harcansa iyi bi uzun oyuncu alip Eurocup'ta daha iddiali olurdu kadinlar. GS gercekten kotu yönetiliyor.