6 Nisan Pazar 14:00 Göztepe Parkı Basketbol

Pazar günü basketbol oynayalım diyoruz. 12:30 13:00 gibi toplanırız. Lütfen artık gelebilecek olanlar gelsin. Hem katılım olursa Arda abiye de şöyle bir pasta keseriz diyorum. Gelecekler, gelmek isteyip de ulaşım hakkında soruları olanlar lütfen çekinmesin.

Şimdilik;
1- Arda Ezer
2- Ömer Horzum

Re: 6 Nisan Pazar 12:30 Göztepe Parkı Basketbol

Ömer, şimdiden mumları toplamaya başla yoksa pazar günü mum sıkıntısı yaşarsınız : )

poff bırakın abi göztepeyi atlayın gelin finali beraber izliyelim :)

Ümraniye'den Kadıköy'e geleceksin, Kadıköy'den sarı dolmuşlara yahut 4 numaralı otobüse binip Tarhan Lisesi'nde ineceksin. Oradan sonra zaten Tarhan Lisesi'nin sağından yukarı doğru yürüyeceksin. Basketbol sahaları diye sorarsan tarif ederler. Geç kalma. :)

Şaka yapıyorsun herhalde. Göztepe merkezi değilse neresi merkezi? Anadolu yakasının en uğrak yeri Bağdat Caddesi'nin üzerinde.

Merkezi derken Bakırköy- Mecidiyeköy gibi yerlerden bahsetmiştim :)
Bu arada benim gelmem için Esenler'den kaçta çıkmam gerekiyor =) Ve Kadıköy'den nasıl gelirim ?
Hadi Kadıköy'e kadar gelirim İDO'ya kadar, oradan sonra ?
Not : Kişi başı ücret ne kadar..? Abilerimize yük olmak istemem..

Kişi başı ücret falan yok Barış. Yol paranı kendin karşılıyorsun bir tek. :)

Kadıköy'den gelişin çok kolay, sarı Kadıköy-Bostancı dolmuşlarına binip Tarhan Lisesi'nde ineceğim dersin. Tarhan Lisesi'nden yukarı doğru yürüyence sahaları görürsün zaten. İnince kime sorsan gösterir.

Yok yani saha falan diyince dedim galiba ücretli.. =) Neyse ücretli veya ücretsiz farketmez.. Aşkolsun abi yol paramıda sana veya başkasına kilitletcek değilim ya..
O zaman abilerimiz kadroya benide yazarsanız sevinirim.
Pazar günü 12.30'da oradayım.. :)

Birde 3 kişimi oynayacağız =)

Not : Kadıköy'den gidicek abilerimiz varsa birlikte gidelim. Her ihtimale karşı... =)

Ben Pazar gunu gelsem bile ancak ogleden sonra yanınızda olabilirim.