Yıllık 400 bin dolar mı alıyor ?
350-400 arası bir maaş olması gerek.
Yıllık 400 bin dolar mı alıyor ?
Anlamadığınız şey şu. YERLİ OYUNCU BULMAK ZOR! Yukarda Doğuş yazmış arkadaş yeni kontratı en az 4 milyon olur seneye onun. Can ile Ege'yi kaybettik herkes göbek attı şimdi keşke kalsalardı diyor herkes!!!
Bizden fazla değildir hele son mecburiyetten harcadıklarımızla.Darüşafaka'nın, Bursa'nın ve Karşıyaka'nın bütçesi bizden ne kadar fazla. Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
geçmişten gelen alacaklar da var tabi içinde. Yoksa normali 200 bin.350-400 arası bir maaş olması gerek.
Bizden fazla değildir hele son mecburiyetten harcadıklarımızla.
geçmişten gelen alacaklar da var tabi içinde. Yoksa normali 200 bin.
400 bin dolara yeni sözleşme isteyecekse kalmasın zaten.Öyleyse kabul edilebilir. 200-250 bin dolara kalırsa memnun olurum.
Senin kendine saygın yok her şeyden önce! Geçen sene takım ligde kaldıysa bunda kaptanın büyük çabaları var. Sanki çok iyi yerli havuzu var da beğenmiyorsun!Bu sözleşmeyi imzalayının iki tarafında ne kendisine ne de Galatasaray Basketbol Takımına saygısı var.
Ne cabasi oldugunu anlatirmisiniz?
Merak ettim Caba yokki biz küme düsme potasindaydik
Bahsetigimiz Basketbol Boş girdiği 4 turnikenin 2 sini kaciran vasat kabiliyeti olan biri kendinizi kandirmayin çabasi vardi suydu buydu diye
Geçmişten kalan alacakları sürekli bir sonraki kontratına eklendiği için sözleşmesi hep yüksek görünüyordu. Kabahati ne burda? Ege Arar da gitsin diyordu herkes, sonra geçen sezon neden gönderdik diye ağladı çoğu.Son donemlerin en maliyetli turk oyuncusu kendisi. Parayi alana degil verene bakmak lazim. Bana da verseler alirim.
Kendisinden beklentim fabrika ayarlarina donmesidir.
Kumede kalma durumuna dusmemiz de bu oyuncu ve koc kadrosu ile oldu ona da dikkat etmek lazim. Bu guzel birseyse her sene bastan yenilip sonra kumede kaldik diye sevinelim.