#61 Göksenin Köksal

Şemsettin Baş bile Göksenin'den daha yetenekliydi. Adam en azından derbi falan kazandırıyordu bu adam ne yapıyor hiç anlamıyorum. Savunma yok, hücum yok. Bomboş topçu.
 
Geçen yıl Erman Kunter, bu sezon da Ertuğrul Erdoğan neden Göksenin'e hücumda top kullanma/pozisyon üretme kredisini açtı (ya neden sınır getirmiyorlar) ben bunu merak ediyorum. Olmuyor abi, neyi zorluyoruz ki daha? Göksenin'in hücumdaki rolünün şut ile kıvılcım çakmaktan ibaret olması lazım. İkili oyun da post up da aşıyor işte Göksenin'i. Yazıktır.
 
Göksenin'in yapabilecekleri belli. hücumda çok fazla rol alabilecek kapasitesi yok. İyi savunma yapar ve ceza üçlüklerini atar hepsi bu.
 
Maalesef maçı kaybettiren hatayı yapan basketbolcumuz. Tabi bu olunca maçın içine bizi sokan oyuncunun kendisi olduğu çabuk unutuluyor. Maç 8 sayı olmuş kopup giderken sorumluluk almasın dediğiniz adam sorumluluk alıp takımı maçın içine geri soktu.

Neyse Göksenin kötü oyuncu. Umarım lisansı bir an önce iptal edilir.
 
Top sürmeyi bilmiyorsun,4' e 1 giderken pas vermeyi bilmiyorsun, boş turnike atmayı bilmiyorsun. Hadi bunları yapmadın maçta, be formanı terlet be adam ! Birde üstüne pişkin pişkin taraftarlarla fotoğraf çektiriyor.Utanıp ilk senin gitmen lazım soyunma odasına.
 
Galatasaray basketbolun vizyonunu, çıtasını belirleyen bir arkadaşımız bu. Göksenin ve onun gibiler takımlardan ayrılmadığı sürece amatör şubelerimizin mahalle bakkalı gibi yönetildiği sonucuna rahatlıkla ulaşabileceğiz. Kaptanı Göksenin olan takımın şube bütçesi de ezeli rakibinin 15'te 1'i, sezon hedefiyse çeyreği anca olur tabii.
 
Altyapmızdan çıkan ve elinden geldiğince mücadele eden oyuncumuz. Kalmasına üzülmedim bazıları gibi. Göksenin'in yapabilecekleri belli, ona gereğinden fazla sorumluluk yüklemek hem ona hem takıma zarar veriyor. Teknik ekibin buna biz çözüm bulması gerekli.
 
Resmi açıklama geldi.
Kendisine 2 yol daha katlanacağız.
Umarım topu çok az elinde tuttuğu, sadece savunma ve köşelerden ceza üçlükleri attığı 2 yıl olur...
 

Üst