#61 Göksenin Köksal

Toplam zararda çok eleştirilen Caner Erdeniz x 40 bu arkadaş. Üçlü çektirmek için yılda 400 bin dolar filan alıyor adam, muazzam. Bu sene taraftar bile yok, iş ahlakını sergilerse üçlü çektirmede bile gerilemeye başlayacaktır.
 
3 lü çektirme karşılığı 400.000 dolar alan insana Turkiye'de rastlanır tek :) Bu ulkede topcu popcu sanat vs. olcan. Muhendis,Doktor sallayın geçiniz. Veya da cumhurbaskanı olup ( benim bakanım işini bilir misali , boyle halkın uzerinden yolunui işini bileceksin ) ;) Goksenin'e degil 400.000 usd, 1 usd vermeyi bırak, Goksenine derim sen bana calış para ver!
 
Kadro dışı bırakılmazsa ne zaman bırakılacak? Yetti artık Sabri Sarıoğlu,Goksenin gibi yeteneksizleri uzun yıllar beslemek. 2007'de Feldkamp Sabriyi ne guzel kadro dışı bırakmıştı(Yeteneksiz ötesi) olduğu için. Sonra yönetim affetti ve uzun zaman daha kaldı. Goksenin'i 2013'e kadar max barındırırdım ben olsam. Bugüne kadar kalmasına yazıklar olsun diyorum. Caner Erdeniz'e hiç girmedim bile. Tolga Cigerci-Goksenin-Sabri... Yeteneksizlere yer olmamalı artık!
 
Bu adamın başlığını "Eskilerden Kim Kaldı" kısmına alırsa forum yönetimi iyi olabilir. Belki orda kulüpten biri görür de utanır serbest bırakır, ya da Göksenin kendi görür de basketbolu bırakır.
 
Oksijen israfı, 0 iş ahlakıyla top oynamaya çalışan basketbolcumsu birey. Buna verilen her kuruş gözümde Tarık Çamdal'a verilen paralarla eşdeğerdir.
 
Bu tarz yerli ve tecrübeli oyuncuların özellikle büyük maçlarda öne çıkmasını beklersin ancak, Göksenin bu seneyi çok kötü geçiriyor.
Fenerbahçe maçında her hareketi takıma zarar vermişti.
Efes maçında da 22 dk. oynayıp +/- puanı -23...

Kendisinin aldığı süreyi Hunter, Caner, Eray'a paylaştırmak daha doğru olacak.
 
Altyapıdan yetişmiş 11 yıllık prof. kariyerinin 10 yılını takımımızda geçirmiş üstün hizmetleri olmuş gerçek bir Galatasaraylıdır kendisi. Buna göre yorumlarınızı yapmalısınız, hele ki Tarık Çamdal gibi kulübe hizmet etmeden emeksiz haram para almış gurur problemli bir adamla bir tutmak ayıptır, haksızlıktır. Bu sezona iyi hazırlanmadığı çok net bir süre kenarda olma vakti geldi Ekrem hoca gerekeni yapacaktır.
 
Hangi üstün hizmetmiş anlamadım. Bizim bilmediğimiz başka bir kariyeri mi var bu adamın ? Ben ortada herhangi bir başarı, nitelikli iş göremiyorum. Ben de çok çok iyi bir Galatasaraylıyım, ölürüm Galatasaray için gerekirse - ki bikaç defa tehlikeyle burun buruna geldim - beni de 10 yıl takımda oynatsınlar o zaman. Bence de Ekrem Hocamız artık gerekeni yapsın. Gerekenin ne olduğu bariz ortada.
 
Ben hep derim, alan mi suclu yoksa veren mi?
Silah zoruyla anlasma imzalamadi, o sozlesmede iki tarafin onayi var.
Ben once form, yetenek tavani ve takim ihtiyaci gibi konulari yanlis degerlendiren yoneticileri elestiririm.
He kaptana yakisan bir oyun gorduk mu, elbette hayir. Seneye yollari ayiririz buyuk ihtimalle.
 

Üst