#61 Göksenin Köksal

Siz izliyorsunuz nasıl olsa, bu hepimize yeter. Çapsız oyunculara karşı zaafınız var belli ki. Bol Göksenin'li yıllar dilerim Göksenin hayranlarına, demek ki maalesef bu şubenin büyük düşünmeye ihtiyacı yok...
Sizin dalga geçtiğiniz Göksenin sakatlanıp oyundan çıkınca, Larkin ile Micic de bizim takımla dalga geçti. Ama bunu görmeyecek kadar gözleriniz kör olmuş malesef.
 
Oysa ki hepimiz Göksenin'i Curry zannediyorduk, an itibarıyla aydınlandık.

Parasızlıktan daha sezon bitmeden Aliağa, Denizli falan kapmasın diye guard bölgesine Yunus Emre, pivota da Mahir alıyoruz, bilmem farkında mısınız?. Dua edin de bu sene aldığımız yerliler Göksenin kadar katkı versin
 
Son düzenleme:
Bu sezonun kahramanlarından biri. Akoon Purcell gibi sakatlanana kadar takımın en önemli 2 oyuncusundan bir olan oyuncuyu kaybettikten sonra buralara kadar gelebildikse oyuncu bazında aslan paylarından biri de Göksenin'e aittir.
 
Su ligde sanki yerli dominant bir oyuncu var da onu örnek gösterip kendi oyuncumuzu begenmiyoruz.Yok arkadaş kimse yok,Goksenin şöyle Goksenin böyle, daha faydalisi varsa zaten sana kalmaz.Bak Efes'de biraz Buğrahan, fenerde biraz Melih.Bandirma olmasa son yıllarda hiç oyuncu cikmayacakti.Kaptan hala faydalı bir oyuncudur,rolünü doğru verirsen güzel iş yapar.
 
En iyi yaptığı şey, diğer yerlilerden farklı olarak fiziğini ciddi geliştirmesi oldu. Muazzam kalınlaştı. Ayrıca muhtemelen koç da uyarmış; perdenin arkasından geçmeye çalışmak yerine perdeyi itti her seferinde. Bunu yapacak kuvveti var ve gayet iyi yaptı bu hamleyi.
En büyük eksisi ise, ceza şutörü olacak kadar dahi geliştiremedi senelerdir şutunu. Mekaniği hala kötü.

Bir pozisyonda Singleton’u aldığında Sadık yardıma gelip faul yaptığı için kızdı Sadık’a. Çok haklıydı. Uzunların arkasında rahatlıkla kalabiliyor. Göksenin şu an tahminen 107-108 kg vardır zaten.
 
Göksenin; topa yön verme, pick and roll oynatma, oyun kurma gibi ekstra işlere girmediği sürece gayet faydalı oyuncu. Köşeden ceza şutunu atacak, savunmada kavga edecek, ribaund almak için pota altını karıştıracak adam Göksenin. Tam bir emekçi.
 
Veda yemeği gibi bişey olmus . Pek ağrı sızı içinde gözükmüyordu . Belki de çok ciddi değildir sakatlığı
 
Sana helal olsun Göksenin. Ortada hiçbirşey yokken gidip rakip takımın koçuyla ağız dalaşına girip sataşıyorsun, üstelik maçın en kritik periyodunda. Koçlarına ve rakibe gereksiz hırs veriyorsun ama senin bu takıma katkın sıfır. Anca 1/10 üçlük attığında dilini çıkar, maç sonu üçlü çektir. Umarım sezon sonu işe yaramayan evlat kontenjanından çıkarılıp gönderilirsin.
 
Galatasaray kaptanlığına yakışmayan bir sporcu. itoudis ile gereksiz yere tartışma yaşaması da taraftara şirin gözükme çabası diye yorumladım. bu seviyede böyle büyük koçlarla o tartışmaya girersen sen kaybedersin.
 
Bu maç özelinde Göksenin'i suçlu ilan etmek hiç doğru değil... Asıl provokasyonu İtudis yaptı, provokatif söylemlerine maç sonunda da devam etti. Maça gelince de gücümüz yetmedi bu kadar basit. Yine de kazanabilirdik. Umut verici bir maç oldu benim için...
 
Bu maç özelinde Göksenin'i suçlu ilan etmek hiç doğru değil... Asıl provokasyonu İtudis yaptı, provokatif söylemlerine maç sonunda da devam etti. Maça gelince de gücümüz yetmedi bu kadar basit. Yine de kazanabilirdik. Umut verici bir maç oldu benim için...

Itioudis bunu bilerek yapti tam bir kurt hoca ve bizde onun tuzagana düstük malesef.

Bizim oyuncularimizi, taraftarlari kiskirtmayi cok iyi becerdi itoudisin hemde bunu bi ceza almadan yapabildi. Bizim takim oyunculari Itoudisinden cok etkilendi ne yazikki
 

Üst