Necati Ateş

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada Medical Park Antalyaspor'dan Necati Ateş ile 2011-2012 sezonu sonuna dek anlaşma yapıldığını bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:

Medical Park Antalyaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Necati Ateş ile 2011-2012 2. yarı sezonu sonuna kadar anlaşma yapılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübü Medical Park Antalyaspor Kulübü'ne 250.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2011-2012 2. yarı sezonunda 400.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maç başı ücreti ödenecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.
 
heheh hiç mesaj yazılmamış ilgi göstermek lazım, genel kanının aksine gayet iyi katkı vereceğini düşünüyorum.

Hayırlı olsun, hoş geldin Necati.
 
Bence yerinde transfer oldu ancak yabancı bir kanat oyuncusu ile pekişseydik gerçekten anlam kazanıcaktı.

şahsen bu transfer dönemi hakkında yorum yapmak istemiyorum artık.

Umarım çok başarılı olursun Necati, tekrar sevdirirsin sen kendini buna eminim :)
 
Her transfer dönemi başında aynı demeç ihtiyacımız olan bölgeye yapılacak sonra transfer yapılmaz dönemin sonunda da önümüzdeki dönem inanılmaz transfer yapılacak . Yalan dolan neyse .
 
Sözleşmesinin sene sonuna kadar olduğunu görünce herşey anlaşılıyor; Türk oyuncu piyasasının bu derece uçuk olduğu bir dönemde finansal olarak uygun, sportif anlamda da ligi bilen, uyum sorunu çekmeyecek ve ligin kaliteli forvetlerinden biri olan Necati'yi dar forvet hattımızı ligin sonu ve playoffta rahatlatmak amacıyla aldığımız gözüküyor. Bence doğru bir transfer ancak devre arasında kanat oyuncusu alamamamız da bu transferin doğruluğu kadar yanlıştır. Necati ve bizim için hayırlısı olur inşallah ve umarım sezon sonunu çifte kupayla bitiririz.
 
Hayırlı olsun, muhtemelen Gaziantep maçında oyuna sonradan girerek seneler sonra formasına kavuşacaktır.. Ben kendisini hep çok sevmişimdir, inşallah iyi performans gösterir ve çorbada tuzu olur. Hoşgeldin Necati..
 
Sevmiyorum böyle lafları..Günlerdir yok yuvana hoşgeldin yok izinli gitmişti yok içimizden biri felan..Hani Tugay kerimoğlu futbolculuğu zamanında geri döner bizde anlarımda yuvaya dönmeyi felan necati için bu sözler biraz komik kaçıyor..

Diyeceğim odur ki başarılı olur Necati ondan şüphem yok..En azından zamanında yaşanan forma numarası olayında bile sıkıntı yaratan bu takımdan ben gönderilmem vazgeçilmezim gibi daha düşüncelerle daha önce yaptığı hataları tekrarlamayacaktır..

Ama yuvaya dönüş vs..Yani Necatinin de yuvası Galatasaraysa artık floryanın yani bizim gizli mabedin kapısı açık kalmış derim maşallah
 

Üst