7DAYS Eurocup 9. Hafta | Buducnost VOLI Podgorica 94-78 Galatasaray Doğa Sigorta

11.12.2019 Çarşamba
21:00
Moraca Sports Center

Grupların bitimine bir hafta kala Buducnost deplasmanına çıkıyoruz. Buducnost'un grupta 2 galibiyeti var. Gruptan çıkmaları için 2 maçı da kazanıp diğer maçların hepsinin istedikleri gibi bitmesi lazım. Gruptan çıkmalar düşük bir ihtimal ama basketbol kültürü olan bir takım. Bu yüzden sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Bizim ise Ewe ile 5 galibiyetimiz var. Bugün Malaga deplasmanına çıkıyorlar. Malaga ve biz yenersek ikinciliğe yerleşiyoruz. Ewe ve biz yenersek üç takımın da 6 galibiyeti oluyor ve işler iyice karışıyor. Ama tabi bu tip hesapları yapabilmemiz için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Marko Arapovic de Podgorica'ya götürülmüş. Artık oynatıp oynatmamak teknik heyetin elinde. Lazeric Jones'un da sakatlığı devam etmekte. Takımımıza başarılar diliyoruz.
 
Eurocup'ta 2. tur grupları nasıl belirlenecek? Normalde ilk turdaki sıralamadan kimin hangi gruba gideceği bellidir. Eurocup'un sitesine baktım, göremedim
 
12 dakikada 34 sayı yedik, Buducnost'tan. İç saha-dış performansı bu kadar istikrarsız, bu kadar kimliksiz başka takım yoktur. Bu kafayla, bu yaklaşımla arpa boyu yol gidemeyiz ne yazık ki.
 
İlk yarıda 55 sayı. Her deplasmanda kendimizi aşmaya devam ediyoruz. Bir ev sahibinin karşılaşmayı en çok isteyeceği takımız sanırım bu seviyede, utanç verici.
 
Yani başta yönetici olsa şu tablonun arkasına koç değiştirilir ama bizim yönetim Ertuğrul hocadan iyisini bile getirmeye tenezzül etmeyeceği çırpınıp duracağız. Ben şu takımın karakterli takıma karşı maçını televizyondan bile izlerken sinir krizine giriyorum, bir de bu takıma para harcayıp izlemeye giden taraftarımızın Allah yardımcısı olsun.
 
bu koçla olmayacağını en baştan beri söylediğim için kendi adıma bu sonuçlar beni şaşırtmıyor. hadi 1. sezon tamam da ikinci sezona aynı koçla başlamamak gerekirdi diye düşünüyorum.

her deplasmanda 20-30luk oluyoruz. en son Erman Kunter'in takımında da durum böyleydi sanırım.
 

Üst