7DAYS Eurocup G Grubu 5. Maç | Galatasaray DS 79-91 AS Monaco

5.02.2020 Çarşamba | Sinan Erdem Spor Salonu

Deplasmanda yendiğimiz Monaco'ya karşı bu kez evimizde oynuyoruz. Tüm grup 4 maçta 2şer galibiyette ve en dezavantajlı olan biziz. Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Klasik iç saha ritmimiz devam edecektir ancak bu kez karşımızda daha sert bir takım olacağı kesin.

Greg, Yiğit ve Lazeric'in sakatlıkları devam ediyor. Takımımıza başarılar.
 
Greg ve Yiğit gibi takımın bence Harrison ile birlikte en iyi 3 oyuncusundan 2 sinden mahrum kalmak takımı haliyle çok olumsuz etkiledi.
Bu sefer daha ciddi gelecekler. Ve bu düzensizlik ile işimizin çok zor olacağını düşünüyorum.
Kaybeder, Avrupa'dab elenir lige ağırlık veririz.
Daha fazla sakatlık olmasın yeter ki 🙏
 
Biz bunları deplasmanda nasıl yenmişiz. Gerçekten son dönemde iyice dengesiz bir takım olduk. Ne yaptığımız, ne oynadığımız belli değil. Dağıldık.
 
Bu oyuncu kadrosu ve sistemsizlikle değil Eurocup, Türkiye ligi maçı almak bile başarıdır. Sene başından beri yaptıklarımız, iyi çalışmayan takımın ardı arkası bitmeyen sakatlıkları, yanlış oyuncu tercihleri derken zaten bu şubenin Avrupa'da başarılı olmanın yanından bile geçmeyeceği aşikardı. Hiç yoktan bu sene geçen yılın aksine deplasmandaki Monaco, içerdeki Kazan maçı gibi birkaç küçük anı bıraktık. Bu kadar malzemeden bundan fazlasını beklemek de hayalperestlik olur. Mart-Nisan gibi şubeyi açıp sezona Türkiye Ligi'yle girersek evladır bizim için.

Yanarım yanarım da yöneticisinin bile maç kazanacağına inanmadığı takımların maçına, dışarda lodosu-yağmuru estirirken koşa koşa giden taraftara yanarım. Ayağınıza, yüreğinize sağlık.
 
Takımdaki en büyük sorun saha içi oyundan önce oyuncuların davranışlarında. Özellikle Webster ve Auguste ciddi anlamda sıkıntılılar bu konuda. Gerçekten kaybetmenin bu kadar önemsiz olduğu yerde olduklarını sanıyorlar davranışlarıyla.

Saha içine gelirsek bu kadar sakatla zaten yapacak çok bir şey yoktu. Harrisonun 8-10 ucluk atmasa bu maçı kazanamayanamayacagimiz gidisattan belliydi. Hocanın son çeyrekteki rotasyonu da tuy dikme kısmı oldu.

İyi başladığımız top 16 sakatlıklar teknik ekip ve yönetim derken el birliğiyle geldiği nokta ortada. Gerçekten geçen hafta Bahçeşehir maçında yüzüme gülerek para yok diyen adam transfer donemi kapandiktan sonra gelen transfer için ne diyebilecek merak ediyorum

Transfer yaparken oyuncunun aldığı paraya değil de iki ay ödeme yapmazsak reaksiyonu ne olur diye düşünerek yapıyoruz. Gerçekten bugun 3 mağlubiyetin ikisine hatta mağlubiyetten cok caresizliklerini gördüm oyuncuların. Ne diyeyim bilmiyorum dolu maçlara gelip şov yapanlar utanmayacak nasilsa.
 

Üst