Selamlar foruma ilk mesajım ,uzun süredir takip halinde oldugum bu aileye katılmakdan son derece mutluyum.
Takım inanılmaz suanki hazırlık maçlarında eksikleri saydıkca neşem artıyor,Arroyo,Ender,Sinan,Marko,Jawai bu 5 kişi ile dört kısa tek uzunla iddalı takım oluyorsun zaten
Benim asıl düşündüren bir kaç soru var kafamda:
*Domercant&Jawai&Göksenin sakatlıklarının etkisi uzun dönemde bize nasıl yansıyacağı
*Son topa kadar olan sloganımızı, savaşcı ruhumuzu yerlere atlamaya cekinmeyen yürekli aslanların ,bu ruh halinden TBL`i hafife alıp uzaklaşmalarından korkuyorum.
* Fenerbahceyi görmedik ama kafam rahat herzaman şunu savunan bir insan oldum.Takımında hepsi cok iyi oyuncu elit oyuncu olursa bir süre sonra ego savaşları başlıyor, yine kafamın rahat olmasındaki diger konu ise Obradoviçe saygım sonsuz ama saha içinde cok fazla takdir hakkı olmayan bir ülkeye geldi.Pana`da hem saha için hem saha dışı lobisi cok yüksek`di bunu göz ardı etmeyelim.
Bu sene EL`de Son 8 vede Tbl`de Final oynarsak sonuclarına bakmaksızın Basarıdır Gözümde saygılar.