9.Hafta | KKTC Lefkoşa Belediyesi 47 -91 Galatasaray

9.Hafta karşılaşmamızda rakibimiz yavru vatandan. KKTC Lefkoşa Belediyesi.. ;)

Karşılaşma Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda. Kesin mi bilmiyorum ama tarih olarak 14 Mart Cumartesi saat 12:00 gözükmekte.

Olmasa milyon dolar cebinde
Aslan ruhu var yureğinde
Bu forma ölçülmezki parayla
Engellere baş kaldır oyna!

Onları bir maç izleyin.. Sağlam olanlardan eksiği değil, fazlası olduğunu mutlaka farkedeceksiniz..

Re: 9.Hafta | KKTC Lefkoşa Belediyesi - Galatasaray

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Olmasa milyon dolar cebinde
Aslan ruhu var yureğinde
Bu forma ölçülmezki parayla
Engellere baş kaldır oyna!
Bu dörtlüyü begendim renkdas,senin mi? ;) :p

Allahın izniyle daha bitmedimi bu maç. :) Resmi sitemize baktım ama maç sonucu hala yazmıyor..

Maç oynanmadı. Anlaşılan ertelendi. Çünkü ttsb'nin sitesinde 14 Mart Cumartesi 12:00 gözüküyordu..

22 Nisan Çarşamba saat 19:00'da oynanacak bu maç..
Bizde orada olacağız.. :)

Hakan o bestenin söz ve melodisi uA-İzmir'in:)

Fikstüre baktım da dört maçımız kalmış. KKTC, Ordu, İskenderun ve Beşiktaş. İlk üç takım ligin son üçünü oluşturuyor. Beşiktaş maçlarının nasıl geçtiğini zaten biliyoruz.

Namağlup şampiyonluğumuzu ilan ettik diyebiliriz.

Biz takımmı yarın bekliyorduk ancak bugun geliyorlarmış..

Sedat hocanın cep telefonunu bilen varsa bana özelden atabilirmi lütfen.

Teşekkürler

Takımımız maçı güzel bir oyun ile 91-47 kazandı..

Maçtan 1 saat kadar önce adamızdaki 6 üniversitenin ultrAslan-uni teşkilatları ve yerli taraftarlarımızın katılımı ile ultrAslan-KIBRIS olarak salonda yerimizi aldık. Pankartlarımızı, konfetilerimizi ve davulumuzu hazırladık. Aslanlarımızı güzel bir şekilde karşıladık. Maç boyunca hiç susmadık ve güzel bir atmosfer içinde takımımıza destek verdik. Maç bitimi ile birlikte onları bağrımıza bastık. Türbün önünde karşılkılı sarı-kırmızı yaparen ki mutluluklarını görmeniz lazımdı :)

Hem ultrAslan-KIBRIS hem de ülkemizdeki Galatasaraylılar Derneği ortaklığında takımımıza bir yemek vermek istemiş ve hatta bu yönde hazırlık bile yapmıştık ancak hem aslanlarımızın konakladığı otelin konum olarak sapa olması hem de aslanlarımızın ulaşımı için tahsis edilen asansörlü otobüsün sadece havaalanı-otel-salon taransferleri için kullanılabilmesi sonucu bu organizasyonu gerçekleştiremedik. Umarım seneye daha önceden haber almak kaydı ile daha güzel bir organizasyon yapabileceğiz.

Ellerinize ayaklarınıza sağlık Tolga abi teşekkürler.

2 Hafta önce Seyran abla ile konuşurken en iyi taraftar kıbrısta demişti bana.Bende şimdi hak verdim onu resim video paylaşırsanız seviniriz.