Çok basit bir soru sormak istiyorum.12 kişilik turnuva kadronda İlayda Güner neden var ? Neden oynamıyor demiyorum,neden var ? 1 kez oyuna girdi ribaundu aldı önünde alan varken adım dahi atmadı ve hızlı hücuma koşan Sevgi'ye topu o kadar tembel attı ki,top kaybıyla anında sayıyı yedik potamızda.
Zaman zaman Mccowan'ın yokluğunda turnuvada Esra'nın + yazdığı anlar oldu mu oldu ama senin 12 kişilik kadronda ciddi dakikalar verebileceğin,kağıt üstünde katkı alabileceğin oyuncular olmalı.Esra-İlayda olmamalı.
Mesela ben bugün Sinem Ataş'ı aradım.Çukurova'da zaman zaman Euroleague maçlarında oyuna girmiş iyi kötü katkılarda bulunmuş,şutlar sokmuş oyuncu.Mccowan'a sıkıştırma geldiğinde Tilbe sakatlanmasaydı dışarıdan şut sokacak 2 tane oyuncun olur.
Şevval bugün 0 sayıda kaldı,önceki maç 11 de 3 attı Meltem bugün 0 top kullandı 0 sayıda.Önceki maç 8 dakika oynadı 1 basketi var.
Sakatlıkları yoksa en başta Melis Gülcan,oyun planına göre yedek uzun olarak Melek Uzunoğlu,yine oyun planına göre Sinem Ataş tercih edilebilirdi bu isimler yerine.
Olması gereken oyuncular değişebilir,tartışılabilir fakat olmaması gereken çok net oyuncular var.