Aaron Harrison

Bütün yabanci transferler bir yillik, bu gelecek sezon 0dan bir takim kurman anlamina geliyor..
Neden en azindan 1+1 yapilmadi anlam veremiyorum.
 
Bu sezon benim olmasına en sevindiğim oyuncu. Umarım uyum sağlar ve maksimumunu yansıtır. Takımımız tamamen yabancıların eline bakacak bir vaziyette kurulmuş durumda. O yüzden ne alırsak yabancılardan alacağız.
 
Son düzenleme:
Bu çocuğu çok seveceksiniz. Eğer konsantre olur ve onun üstüne setler hazırlarsak durdurabilecek savunma çok azdır. Topu çok kendine istemesi ve savunmasının kötü olması zayıf yanları.
 
Takımın tartışmasız lideri olacağı yerde hocanın rotasyona ilk "feda ettiği" oyunculardan olmasını anlayamıyorum. Çok büyük potansiyel Avrupa için. Rolünü daha da keskinleştirmeliyiz.
 
Saha içi lideri kesinlikle Harrison olmalı.
Ama koç ısrarla Klobucar'a veriyor bu hakkı.
Umarım bu yanlıştan bir an önce döner...
 
Fenerbahçe maçı performansı;

32 dakika
28 sayı
2 ribaund
4 asist
1 top çalma
8/13 şut isabeti
7/9 üçlük isabeti
1 top kaybı

Respect!
 
All Star oylamasında nasıl bir sistem var anlayamadım. Harrison'a neredeyse 2000'e yakın oy artırdık bugün hep beraber ama nasılsa Kartal Özmızrak'ı geçemedik. Nasıl bir manipülasyon var anlam veremedim...
 
Keşke vizyon sahibi bir yönetimimiz olsa da sözleşmesini uzatsak... Evet savunmada kolay geçiliyor ve zaman zaman set temposunu aşağı çekiyor ama sorumluluk almaktan hiç çekinmeyen lider bir karakteri var. Uzun menzilli şutlarının hastasıyım.
 
Mümkünde 2+1 sözleşme yenileyelim. Kaçırmayalım şu adamı.
 

Üst