Abartılan Türk Basketbolu ve TBL

Kerem SEÇER' Alıntı:
Şunu da eklemek istiyorum;

Efes Pilsen taraftarı Ergin Ataman'dan saçma tercihleri yüzünden memnun değil.

Fenerbahçe taraftarı Tanjevic galip gelince arkasında yenilince istifaya çağırıyor ve kimse güvenmiyor ona.

Telekom'da Ercüment Sunter'e olan tepkiyi tahmin bile edemezsiniz. Bütün basketbolseverlere göre yetersiz.

Beşiktaş taraftarı ağırlığı olmadığı için hocadan memnuniyetsiz.

Galatasaray taraftarının ne düşündüğünü de zaten forumdan biliyoruz.

Peki herşeyi biz mi çok iyi biliyoruz yoksa yönetimler mi bilmiyor?
sabır denilen şey yok taraftarda. Fenerbahçe taraftarı memnun değil çünkü istedikleri olmuyor.

Telekom taraftarı diye bir taraftar olmadığı için birşey diyemicem.

Efes Pilsen de Ergin Ataman'a süre vermeleri lazım. Ama bütçeleri doğrultusunda gidişat çok iyi değil.

Beşiktaş da Hakan hoca ne yapsın. Helva yapmak için mağzeme lazım.

Ama Galatasaray farklı. 3 yılda herşeyin boyunduruğa altına giren bir şube var. Ve burada en sucsuz taraftar. Ama em büyük kredi gene o boyunduruğun yan ürününe veriliyor. Herşey yanlış. Taraftar isyanda haklı elbet. Yarın o salonda 200 kişi olacak heralde. Bunun nedeni kim? Taraftar değil elbette.

Yöneticiler bilmiyor işi. Çünkü yöneten adam kim seni? Basketboldan mı gelme. Yada bu işlered profesönel mi? Yoo. Bitti ozaman. Efes, Telekom son yıllarda Fener yapıyor bu işi adam gibi. Onlarda zaten hep tepedeler.
 
Yönetimlerde altyapı yokki bunun örnegi cok marketlerde acıkta denenen ürün dener gibi oyuncu alınıp satılıyor oyunuya hiç zaman tanınmıyor...Beşiktaş başkanı cıkıp giden oyunculara kişiliksiz diyor hepsi mi kişiliksiz sorunu kendinde ara ödeyemiyeceksen alma..Şuç hep yönetimde ama bunu en az kabullenende yönetimin olması beni cok üzüyor..
 
Var Burak'cım. Bizler kadar fedakar taraftarları var. Sayıları az da olsa. Haydi taraftarı geçtim bütün basketbol ve taraftar forumlarında bu 5 takımın koçları bir şekilde ağır olarak eleştiriliyor. Taraflı veya tarafsız kişilerce. Tabi burada en az suçu olan belki de olmayan Beşiktaş koçu.

Bu arada bizler Atkins'i küçümsüyoruz ama adam Euroleague'de oynamış 1,5 sene ve Belçika'da son derece profesyonel bir organizasyondan geliyor. Bildiğim kadarıyla da dolu salona oynuyordu hep. Ve şu anda böyle bir rezaletlekarşı karşıya. En büyük biziz ama değil mi? (Bir Türk olarak diyorum)
 
Telekom yenildi.
Beşiktaş yenildi.
Fenerbahçe yenildi.
Galatasaray yenildi.

Avrupa'nın en iyi ikinci ligi düşüncesi yerini tarihin derinliklerine bırakıyor sanırım.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu arada bizler Atkins'i küçümsüyoruz ama adam Euroleague'de oynamış 1,5 sene ve Belçika'da son derece profesyonel bir organizasyondan geliyor. Bildiğim kadarıyla da dolu salona oynuyordu hep. Ve şu anda böyle bir rezaletlekarşı karşıya. En büyük biziz ama değil mi? (Bir Türk olarak diyorum)

Haklısın Kerem bütçenin oyuncu giderlerindne ziyade adam gibi bir organizasyon kurulması için kullanılması gerek kesinlikle.Kaldı ki iyi bir coach scout ekibi ile düşük bütçe ile bile kısa vadede de en azından şu anki kadar sportif başarı elde ederiz.
 
Abi bizde bırak scout ekibini teknik kadroya karşı otorite sağlayacak bir idare bile yok. Şu takımın şu halde olmasının sebebi Murat Hoca'dır ama kurtuluş Murat Hoca'nın yerine gelecek hocada değildir. Özellikle sitemizde insanlar çok sığ düşünüyorlar. Murat Hoca şu takımda hem antrenörlük yapıyor, hem head koçluk yapıyor, hem idarecilik yapıyor, hem scoutluk yapıyor, hem de transfer işlerini hallediyor. Kulübümüzün hocasının görev yetkileri ve yetkileri denetleyecek kapasitede denetleyiciler olmadıkça yeni hoca gelse de birşey değişmeyecektir.

Misal ben Orhun Ene'yi de çok severim ve takımın başında görmek isterim ama eminimki çok kısa sürede onun için de aynı şeyleri söyler duruma geleceğiz. Çünkü şu yapıda bir antrenörün başarıya ulaşması zor görünüyor. Murat Hoca denedi ama olmadı, yapamadı. Orhun Ene'ye de yazık olsun istemiyorum.
 

Üst