ABVL 1.ligi Galatasaray-Vakifbank TT

AROMA BAYANLAR 1. LİGİ
11. HAFTA MAÇI
GALATASARAY
VAKIFBANK TÜRK TELEKOM
Tarih 03.01.2012 19:00
Yer BURHAN FELEK SPOR SALONU

Not:Iste bu hic iyi olmadi, futboldan dolayi seyirci avantajimiz olmiyacak maalesef.:(

Son olarak eklemek istediklerin ve Galatasaray taraftarına mesajın nedir?
Türkiye’ye gelmeden önce bana bahsedilen, methini duyduğum bir Galatasaray taraftarı vardı. Burada bulunduğum 15 gün içinde henüz onları göremedim. Umarım bundan sonra salona gelerek bizi yalnız bırakmazlar.

Şu yazıdan sonra gidilmesi lazım şu maça ama malesef maç olması çok kötü oldu yine de anadolu yakasındakiler inş gider .

Yok o soru Leo'ya. :) Bugün sitemize de konulan Galatasaray Dergisi'nideki Lo Bianco röportajından bir kısım.
Eczacıbaşı maçındaki oyun bende büyük hayal kırıklığına sebeb oldu ama yinede Vakıfbank'ı sever bayan voleybol takımımız. En azından onları altımıza alabilmek için galibiyet şart.
Galibiyetini hatırladığımız tek büyük rakip. Onlardan biri, biraz nostalji olsun:
http://www.voleyboltv.com/index.php?eylem=izle&id=1372

Nostalji iyi oldu Emel.
Ancak ben maç için çok fazla ümitli değilim. Eczacı maçından daha ümitliydim açıkçası. Yine de umudumuzu kaybetmeyelim tabii. Sırf Leo için bile izlenir bu takım.

Ümit Hızal'dan bu yana ilk defa bir antrenöre tamam diyorum.Vakıfbank geçen sezonun baya gerisinde.İyi mücadele ediyoruz ama basit işlerde hata yapmak can sıkıyor.Heyecanlanmak,ayakta izlemek güzel.

25-19'la geldi set.Son sayıda takımın ve az sayıdaki Galatasaraylının sevinci çok güzeldi.Futbol maçı için hazırlanırken gel de ikileme düşme. :)

Maçı 3-1 kaybettik.

İlk set belkide sezonun en iyi oyununu oynadık. Müthiş savunma yaptık en başta mücadele ettik. Zaten savunma yapınca Seray ve Calderon hücumda iyi oynadı ve seti aldık.

2.sete kötü başladık. Manşet hatalarımız yine baş gösterdi.Buna rağmen Gamze’nin servisleriyle oyuna tutunduk. Seti alabilirdik Seray karşı tarafa atmak yerine , hücum denedi ve topu auta attı set gitti orada.

3.sette Glinka’yı durduramadık ve çok basit hatalar yaptık seti kaybettik.

4.set için yazılacak fazla bir şey yok. Dağılmıştık tamamen.

Natali'ye nasıl dayanıyor hoca anlayamıyorum.Çok kötü ama hep sahada üç defa üst üste hata yapınca hoca anca çıkardı..Takım ilk set nasıldı bilmiyorum izlemedim ama diğer setler baya kötü ve Calderon da etkili olamayınca maalesef tutanamadık oyuna

İlk set İller Bankası maçıyla birlikte bu sezonun en iyi oyunuydu sanırım ama devamı gelmedi ve umutla başlayan bir maç daha yine hayal kırıklığı ile son buldu.

Bireysel olarak kalite farkı, uzun yıllardır birlikte oynama, takım olabilme vs. Her kaybettiğimiz büyük maçtan sonra söylediğimiz ve bu sonucu doğuran pekçok etken var elbet ama bu maçta en çok gözüme batan bir tarafta Calderon'un smaçlarını çıkaran Gizem, diğer tarafta top parkeyle buluştuktan sonra topun altına giren Funda'ydı ve tabi içinden bir libero çıkarmaya çalıştığımız Deniz. Pasör çaprazı oynatıyoruz olmuyor, smaçör olmuyor şimdi libero, azalarak bitmesi en büyük dileğim. Birde çok basit hata yapıyoruz.

Kaybetsek bile 5. seti görürüz,puan alırız diyordum.Farklı sporları yapan sporcuları benzetmeyi sevmem ama Gökçen bana Mehmet Batdal'ı anımsatıyor.Fiziği görünce tamam diyorsun.İzlediğinde koordinasyonu ve bitiriciliği hayal kırıklığı yaşatıyor.Tek ayak hücumunun yanına bir şeyler eklese her şey daha kolay olur bizim için.Calderon'un posasını çıkarıyoruz.