ABVL 3.Maç | İller Bankası - GALATASARAY

ABVL 3.Maç | İller Bankası 1 - GALATASARAY 3

2.Maçı 3-1 kazandık Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanmamız için mutlak kazanmamız gereken bir maç.

26 Nisan Salı günü Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Oynananacak maçta üvey evlat muammelesi gören branşımızda önümüzdeki sezon için amacımız olsun diye salonu dolduralım.

Yüreğimizde Büyük Aşkınla Koştuk Senin İçin Salonlara !!

Maç saat 19:30'da..Seride durum 1-1 ve Istanbul'da oturup müsait olan taraftaramızın mutlaka gitmesini isterim bende çünkü büyük önem taşıyan bir maç..

son seti 25-15 kazandik.

karsilasmanin sonucu 3-1, bunun icin (öncellikle) sporcularimizi tebrik ederim, ancak FB Acibadem bilindigi üzere bizden siklet olarak üstün, biraz korkuyorum acikcasi bu eslesmeden.

Korkulacak bir durum yok, maç alamadan eleneceğiz doğa üstü şeyler olmazsa. Hedefimiz bu turu geçip Avrupa kupalarına katılma şansı yakalamaktı. Bunu da başardık...

İlk seti izledim, eyvah dedim bir kere !

Sonra açıldık iyi oynadık, fakat ne derece iyi oynuyoruz bilinmez.
İller Bankası´nda 93 doğumlu Ezgi´yi çok beğendim gerçekten. Çok cesur, güçlü bir oyuncu.

Ligi 4. sırada bitirerek her halükarda Avrupa Kupalarına katılmayı garantilemiştik zaten. Bu maçı kaybetseydik de bir şey değişmeyecekti o açıdan. Takıma tebrikler.

Allah aşkına neyi tebrikler koca bir sezonda neyi kazandık söylermisiniz. İller Bankası bizim ayarımızda bir takımmı ama Gökhan Edman sağolsun tüm sezon yaptığını yine yaptı sadece elleri arkasında maçı izledi. Seda'mı Gamze'mi kimmiş onlar Arzu var ya Ezgi, Gözde kim Deniz var ya süperstar.

en azından bir maç alalım bari bu senede bu iddasız olduğumuz son yıl olsun seneye şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulsun artık