İstikararlı bir şekilde iyi servis attık, iyi defans yaptık, iyi mücadele ettik ama sonuç 3-0. Belki kritik yerleri daha iyi oynayabilseydik skor bizim lehimize bile olabilirdi ama artık bunlar yeterli gelmiyor. En azından ezeli rakibimle beş sete giden bir maç izlemek istiyorum..
Funda bugün defansta iyiydi,aslında takım olarak iyiydik ama hücumda da bir o kadar kötüydük. Erika bugün hücumda çok çok kötüydü, maç boyu blokları dövdü dövemediği zamanda direk dışarı yolladı zaten. Son sette Ivana tam fark açıkken kenara geldi. Eğer sakatlık yoksa çok saçma. Dilara yoktu,o niye yoktu bilmiyorum. Çünkü Ivana yerine giren oyuncu Deniz. Futbolda Mustafa ve Aydın'dan ümit beklemekle eşittir benim için Deniz'den ümit beklemek. Ne diyelim en azından mücadeleri için oyunculara teşekkürler ama kesinlikle daha iyisini yapabilirlerdi. Çünkü Fba'nın lig kadrosu yenilmez bir kadro değil, zaafiyetleri daha fazla. Sokolova'da bir düşüş var, hem manşet hem hücum anlamında, bu takımın performansını direk etkiliyor, bugün yine takım olarak bir durgunlukları vardı. Bunları değerlendirebilirdik ve değerlendirmeliydik.