ABVL | Fenerbahçe - GALATASARAY (Pazar:15:00)

Kadın basketbol ve kadın voleybolda psikoloji daha da önemli.'Acaba'lar başlayınca oyun tersine dönüyor bir anda.Hiçbir sette kopmadık,formanın ve derbinin hakkını sonuna kadar verdi kızlar.Cuma'nın aksine ben gayet memnunum takımımdan.
Hakemlerden adalet beklemek için yönetim lazım.Yönetim olsa yatırım da yapılır gerekirse hakemler de yenilir zaten.

Ben de teşekkür ediyorum takıma.

Fenerbahçe'yi iyi bir taraftar desteğiyle yenebiliriz gerçekten, umarım Playofflarda karşılaşırız diyorum sadece.

İstikararlı bir şekilde iyi servis attık, iyi defans yaptık, iyi mücadele ettik ama sonuç 3-0. Belki kritik yerleri daha iyi oynayabilseydik skor bizim lehimize bile olabilirdi ama artık bunlar yeterli gelmiyor. En azından ezeli rakibimle beş sete giden bir maç izlemek istiyorum..

Funda bugün defansta iyiydi,aslında takım olarak iyiydik ama hücumda da bir o kadar kötüydük. Erika bugün hücumda çok çok kötüydü, maç boyu blokları dövdü dövemediği zamanda direk dışarı yolladı zaten. Son sette Ivana tam fark açıkken kenara geldi. Eğer sakatlık yoksa çok saçma. Dilara yoktu,o niye yoktu bilmiyorum. Çünkü Ivana yerine giren oyuncu Deniz. Futbolda Mustafa ve Aydın'dan ümit beklemekle eşittir benim için Deniz'den ümit beklemek. Ne diyelim en azından mücadeleri için oyunculara teşekkürler ama kesinlikle daha iyisini yapabilirlerdi. Çünkü Fba'nın lig kadrosu yenilmez bir kadro değil, zaafiyetleri daha fazla. Sokolova'da bir düşüş var, hem manşet hem hücum anlamında, bu takımın performansını direk etkiliyor, bugün yine takım olarak bir durgunlukları vardı. Bunları değerlendirebilirdik ve değerlendirmeliydik.

Salondaydım şunu söylemek istiyorum taraftar voleybolda hakemleri çok etkiliyor. Oyuna gelir isek; Erika tam bir hayal kırıklığı idi. Hücum yapamıyormuş gibi, Özellikle Funda ile anlaşamaması Fundayıda kötü etkiledi.Oyuncularımız ellerinden gereken mücadeleyi verdiler bana göre fakat artık birşeylerden ders çıkarma zamanı gelmedi mi diye düşünmüyorumda değil. Gökhan hoca ilk maça göre ilk 2 sette gereken molaları aldı fakat 3.sette aynı başarıyı göremedim. Takımımız çok ağır hareket ediyor atletik oyuncumuz yok gibi birşey özellikle Erika hiç hızlı hareket edemiyor dün erkek maçında ayağında buz vardı belki sakatlıktan dolayı böyle oynadı. Deniz gerçekten oyuna girdiğinde saçımı başımı yolmamak için kendimi zor tutuyorum.

Set sonlarını iyi oynasak maçı alırdık..Ama böyle mücadele etsinler yeter bize..Yeterki ezilmesinler..Seneye bence daha güzel olacak bu sene geçiş yılı bence...Ayrıca Erika çok kötüydü..

Hem iyi pas gelmedi,hem de Erika topları bıkmadan usanmadan bloka atıp duru.Maç sonları neden bu kadar stres oluyoruz anlayamadım.Rakip 20'li sayılardan sonra öne geçince adeta teslim bayrağını çekiyoruz.