Bizzat maçtaydım. Takımımız gerçekten sınıf atlamış. Fenerin üstüne çıkmış bu gerçeği gördüm. Bir de işin aması var.
Bianco dışında yabancılar kesin gitmeli. Rosi için durum farklı, hücumda var ama defansta yok. Tam ne yapılması lazım karar veremedim. Gamova gibi caydırıcı bir güç alınmalı.
Neriman, Neriman..... Sen bir efsanesin.. Neriman gibi en az 2 yerli alınmalı. Gamze'ye oyunda daha fazla şans tanınmalı. İyi bir libero alınmalı.
Bişey soracağım affedersiniz ama Rosir'i defans yapmıyor diye gönderip Gamova'yı alalım demişsiniz. Gamova defansın 'd' sini bile bilmiyor. Rosir defansta Gamova'dan 10 kat daha etkilidir. Gamova önüne düşen topu bile alamıyor. Ayrıca Calderon bu yıl defansta geçtiğimiz yıla göre çok daha iyi oynuyor.
NOT:Bende Calderon'nun gitmesinden yanayım ancak sizin söyledikleriniz birbiriyle çok çelişiyor.
Rosir konusunda tam karar veremedim diye yazdım. Gönderelim diye tam kesin bir ifadeye var mı? Ayrıca Gamova ile Rosir'i mukayese eden bir cümle de kesinlikle yok. Mevcut takıma ilave olarak Gamova'yı da caydırıcı güç olarak alalım dedim. Tekrar okuyun çelişkinin zerresi yok.
Rosi için durum farklı, hücumda var ama DEFANSTA YOK. Tam ne yapılması lazım karar veremedim. Gamova gibi caydırıcı bir güç alınmalı.
Calderon için DEFANSTA YOK demişsiniz. Ama Gamova alınmalı demişsiniz. Bu çelişki değil de ne peki?
Bu arada Gamova Dinamo Kazanla sözleşmesini uzattı. Gelecek yılda Rusya'da.
Rosi defansta iyidir diyorsan seninle tartışmayı keserim. Gioli denen belanın yerine Gamova'yı düşünmeyene de şaşarım