ABVL | GALATASARAY - Dicle Üniversitesi

Galatasaray, Ereğli gibi bir takıma yenildikten sonra ben her maça dikkatli yaklaşmaktan yanayım artık abi.
Avrupa´da her ne kadar iyi olsak ta ligde bu söz konusu değil.
Aynı ciddiyeti oyunculardan da beklerim..

bencede.bayanlar kendileri bu hale getirdi bu işi. bundan sonra ligde kesin kazanırlar yorumu yapmam..kazanacaklar tabiki dicle macını..ama bir gercek var.bu sene takımda sıkıntı çok.yabancılar fiyasko..uyum yok.set alıcaz diye ölüp ölüp diriliyor takım..

Dicle maçını kazanırsak 13 puan vermiyorlar. Sadece 3 puan alıyoruz. Vakıfbank ile aramızda 12 puan fark var. Yenildiğimiz Ereğli Belediyesi'ni yenseydik, bugün lig sonuncusu Ereğli olacaktı. Kupada elediğimiz Bosna takımından daha güçlü bir takım değil Dicle.

Uğur Deniz' Alıntı:
bu arada eczacıbaşı fb yi 3-1 yendi..

Valla bunun bizi pek ilgilendirdiğini sanmıyorum. Fener zaten şampiyon olur. Bizim etimiz budumuz yatırımımız belli. Tek hedef Avrupa'da kupayı kaldırabilmek...

Maça gelince de. Umarım sürpriz bi sonuç çıkmaz ve galip ayrılırız...

ilgilendirdiği için değil haber niyetine yazdım zaten.tabiki ilgilendirmiyor bizi bu takımlarla kendimizi aynı kefeye koyamayacağımızı bayanlar zaten kendileri bu sene üstüne basa basa aldıkları sonuçlarla gösterdiler...