Fenerbahçe erkek voleybol takımı sezon içerisinde ligin en büyük fiyaskosuyken Demeter'i gönderip kan değişikliğine gitdiler ve şuan şampiyonluğu kutlamalarına bir adım kaldı. Bizim Gökhan hocanın ise gitmesi gerekti, gitmedi ama gideceği belli ve saha kenarında ununu elemiş eleğini asmış vaziyette duruyor. Gitse ne değişirdi yine final göremezdik denebilir ama belki daha istekli bir takım görürdük.
Sezon sonu voleybolu bırakacağını açıklayan Arzu Göllü'yü oynuyor hala sahada. Oynat Seda'yı bizde görelim ne veriyor ne verecek, ona göre gelecek sene için düşünelim. Dilara zaten soru işareti, nerede bu kız? Özlem gelmiş voleybol hayatının sonuna o oynuyor. Gerçi şu haliyle bile Gökçen'den daha çok blok yapıp daha çok hücum sayısı kazanıyor. Bu durumda Gökçen'in durup kendine bir bakması lazım. Deniz'i artık söylememe gerek yok, ben ismini zikretmekten sıkıldım, ama hala bekliyoruz manşet alsın top öldürsün diye. Daha çok bekleriz.
Sonuç olarak bir an önce bitsin bu sezon ve bundan sonra bir voleybol sezonuna umutlu girelim artık.