ABVL | Karşıyaka - GALATASARAY (Cumartesi) 17:30

Artık hedefimiz kalmadı bu yıl için.

Bu tip maçları kazanıp ligi 4.bitirip play off´ta maksimum dirençle oynamamız gerekiyor.

Nilüfer Belediyesi, İller Bankası ve BJK ile çekişmek ne kadar üzücü bir durum !

Başarılar.

Beterin de beteri var, neyseki Bjk ile çekişecek kadar kötü değiliz ama iyi olmadığımız ortada. Ayrıca bugün gazetelerde Ivana ile ilgili yer alan haberler can sıkıcı. İller Bankası ve Nilüfer Belediyesi ile yapacağımız maçlar önemli, umarım yine 3-0 gibi mağlubiyetler değil, galibiyetler görür ve ne olursa olsun üst sıralarda yer alırız.
Bu sene beklentimiz herkes gibi 4.'lükten Vakıfı zorlayacak bir takımdı ama değil Vakıf'ı zorlamak 4.lükten bile uzaklaşma riskimiz var. Kadro olarak Ecz ve Fener çok ilerde duruyor, Vakıf ise takım oyununu en iyi oynayan ekip. Biz ise sürekli sancılardayız. Artık Avrupa da yok, en azından ligde bu tür maçları kolay geçmemizi bekliyorum.

Tebrikler takımımıza.Maçı izleyemedim dershanem dolayısıyla fakat istatistiklere bakmayı öğrenince ordan bir bakmak istedim. İvana her zaman ki gibi takımın sayı yükünü çekerken ama bu sefer başka oyuncularımızda iyi katkı vermiş.Erica katkı vermiş ama bence Ericadan daha büyük katkılar beklemeliyiz. Sakatlık problemi varmış menisküs biraz zorluyor sanırım. Deniz yine takımın yıldızı :) şaka bir yana Denizde katkı vermiş ama bitiriciliğini biraz yükseltmeli çok atak yapmış ama bunların çok azı katkılı olmuş.Gökçen defans anlamında en çok katkı veren oyuncu olmuş sanırım en çok blok sayısı kazanan oyuncumuz olmuş.Özlem oynamış Özlem aslında F.Acıbadem maçındada güzel oynamıştı ama neden kestiğini anlamadım avrupa maçında hocanın.Orta oyuncusu olmasına rağmen güzel sayı katkısı vermiş bana göre.
Haftaya VakıfBank'ı yenmeliyiz !

Saygılarımla