ABVL | Vakıfbank - Galatasaray

Başarılar, zor maç ama artık bir yerlerden başlamak lazım, bir ritm tutmak lazım. Neden bu maç olmasın. Sanırım herkes ben gibi 2009'daki play-off serini şöyle bir hatırlar ama son bir ahh çeker. Her neyse ilk etapta bizim nasıl oynayacağımız önemli. Bence ortada Vesna oynamalı. Yabancı kontenjanımızı ortadan yana kullanmış oluruz ama Gökçen ile diğer türlü zor. Antrenör olsam Özlem-Vesna ile başlardım.
Vakıfta oyuncular gripten geçiyormuş, bir çok oyuncuları bitkin görünüyor. Sanırım Poljak iyileşti. Gizem'in rahatsızlığı söz konusu, servislerle onu zorlamak gerek artı Nikoliç'i. Voleybol iyi servis ile başlıyor, takım umarım buna hazırlık yapıyordur. Vakıf ligin en iyi takım oyununu oynuyor ve çok iyi servis atıyor. Özellikle tutturduğunda Bahar'ın servislerine çok dikkat etmeliyiz.

Boşa oynuyoruz bu maçları,harcanan para çöpe atılmıştır,bunun yok başka bir açıklaması,bunun yarı maliyetinede aynı hedeflere oynayan bir takım kurulabilirdi...

bu sezon ilk defa gittim burhan felek'e, ne yazık ki karşımda çok kötü bir tablo vardı. voleybol ile pek ilgili olmadığımdan kesin yargılar yapmak istemiyorum ancak takım ile elle tutulur bir başarı kazanmanın imkanı da gözükmüyor. yapılacak yatırımın artmasını dilemekten başka da bir şey gelmiyor aklıma, bu arma daha iyi voleybol takımlarını hak ediyor kesinlikle.