Bence okuyup özetini çıkarman gerekiyor
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":fsohpn5g]9. sınıfta edebiyat hocamız ödev vermişti bu kitabı ama okumamıştım kusura bakma
Emin Doğanca' Alıntı:Eğer bu işi yapamayacaksan hocanla konuş (Kesinlikle bundan hiç çekinme) . Bende senin gibi kitap okumaktan sıkılırdım ve bunu ilgili hocama söylerdim . O da bana kolaylık sağlardı .
Dediklerimin tersi olursa malesef okuyup özetlemen gerekecek . Allah yardımcın olsun çok da sıkıcıdır kitap okumak
Tolga Kaplan' Alıntı:Emin Doğanca":1bitv90u]Eğer bu işi yapamayacaksan hocanla konuş (Kesinlikle bundan hiç çekinme) . Bende senin gibi kitap okumaktan sıkılırdım ve bunu ilgili hocama söylerdim . O da bana kolaylık sağlardı . [url="http://gsbasket.org/forum/posting.php?mode=quote&f=57&p=237794' Alıntı:posting.php?mode=quote&f=57&p=237794[/url]
Dediklerimin tersi olursa malesef okuyup özetlemen gerekecek . Allah yardımcın olsun çok da sıkıcıdır kitap okumak
Abi yapma allah askına nesi sıkıcı Bak ama sıkılmaman için hafif bi müzik tak kulagına oksasın sadece bir de cikolata al yanına fıstıklı 4-5 saat durmadan gidiyorsun[/quote:1bitv90u]
Yanlış anlama Tolga , sıkıcı demem hiç kitap okumadığım anlamına gelmez . Bende suratımı asarak 1 yığın kitap okudum . Bazen okuduğumu çok iyi anladığım , bazende az anladığım zamanlar oldu ama yinede kafama birşey girdi . Yani demek istediğim anladığın şey az ama öz olsun yeterki hayatın için yararlı olsun .
Senin dediğin yöntemi yapınca ne anlarım ki ben kitap okumaktan ?
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Burak Ceyhan":ianldke1]Bir söz vardır; Oku Allah'ın adıyla Oku !!
Orda bile oku diyor mesaj aslında, oku ya oku okumaktan kimseye zarar gelmez be kardeşim. Hocan diyorsa okuyacaksın, hocan delidir, işini yapamıyordur vs...vs... ama o adam oku diyorsa en azından bizlerden hayat tecrübesi vardır, o bilgi hazinesi kitapta bir şeyler görmüştür eğer ki oku diyorsa. Osman kardeş, git hocanla konuş istediğin bir kitabı okumak istediğini söyle. Bu tür yollara başvurmamanı isterim...
dar anlamdan bakarsan tabiki roman anlamı çıkmaz ama romanlar bomboş yazılar değildir.Oradan da öğreneceğin birçok şey vardır.Sana bir roman boş gelebilir başkası o roman birçok şey öğrenebilir.Sen romanlara çamur atma daha fazla en iyisi...Osman Aydın' Alıntı:Alperen kardeş haklısın ilimler için denildiğini biliyorum ama roman için denilmediğinide biliyorum.
Osman Aydın' Alıntı:Alperen kardeş haklısın ilimler için denildiğini biliyorum ama roman için denilmediğinide biliyorum.
Tolga Kaplan' Alıntı:Alperen biraz daha iyi secilmiş kelimelerle imzamı atarım yazına.
Eren Aydın' Alıntı:Batılaşmanın neresi aldığına bağlı.Doğu medeniyetleri batının fersah fersah önündeyken acaba neden şuanda tam tersi? Neden terörist dendiği an akla eli keleşli araplar geliyor?
Batıyı örnek alıncaya kadar mükemmeldik sonradan böyle olduk zaten...