Acil Rakip Aranıyor

Bu hafta düzenlenen geleneksel 555. kafe KLAN langırt turnuvasını her zaman olduğu gibi yine Murat CANDAŞ Mithat DURAN ikilisi kazanmıştır.Bu ikiliyi yenecek cesur rakipler aranıyor.

NOT:Eyüp ve Cevdet kaybettiğiniz iddayı ödeyin.yada kaybetmeyin kardeşim olmazki!!! böyle

Mithat Duran' Alıntı:
Bu hafta düzenlenen geleneksel 555. kafe KLAN langırt turnuvasını her zaman olduğu gibi yine Murat CANDAŞ Mithat DURAN ikilisi kazanmıştır.Bu ikiliyi yenecek cesur rakipler aranıyor.

NOT:Eyüp ve Cevdet kaybettiğiniz iddayı ödeyin.yada kaybetmeyin kardeşim olmazki!!! böyle
Sayın Mithat bey borcumuzu ödeyecektik ama sizin eşiniz izin vermedi. Eşimi almam lazım diyerek cafeden çıkışınızı hiç bir zaman unutamayacağım. 100 metre rekorunu kırdınız :) Peki karıcığım , hemen geliyorum karıcığım ,geç kaldım özür dilerim karıcığım :) Bu evlilik erkekleri değiştiriyor galiba :)

Cevdet Akay' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":3bxvzj31]Bu hafta düzenlenen geleneksel 555. kafe KLAN langırt turnuvasını her zaman olduğu gibi yine Murat CANDAŞ Mithat DURAN ikilisi kazanmıştır.Bu ikiliyi yenecek cesur rakipler aranıyor.

Sayın Mithat bey borcumuzu ödeyecektik ama sizin eşiniz izin vermedi. Eşimi almam lazım diyerek cafeden çıkışınızı hiç bir zaman unutamayacağım. 100 metre rekorunu kırdınız :) Peki karıcığım , hemen geliyorum karıcığım ,geç kaldım özür dilerim karıcığım :) Bu evlilik erkekleri değiştiriyor galiba :)[/quote:3bxvzj31]

Tabi kardeşim karısından korkmayan adam varmı dünyada :)

Mithat Duran' Alıntı:

Ha ha ha :)
Çok komik olaylar bunlar.

Sorunuz Eyüp Yıldız'a
11 nisan 2009 günü klanda yapılan mücadele 5-0 öne geçen Eyüp Yıldız ve takım arkadaşı o gün Adana tayfasına nasıl yenilmiştir.Maçtan sonra ne hallere düşmüştür.Lütfen böyle rakipler varken sitede hodri meydan okumayınız.Bizlere ayıp oluyor.Biz burda bu işi yapan en iyi takımız sayın Mithat Duran :)

Eyüp Yıldız ve Cevdet Akay ikilisi zaten langırt oynamayı bilmez ki..

Son Cafe Klan ziyaretimde bileği sakat adamla birlikte yenmiştik bunları..

O sebeple sizin yenmeniz de gayet doğal..

Rakip istiyorsunuz madem, yönünüzü Çukurova yiğitlerine çevireceksiniz..

Bi ara alırız ifadenizi..

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":13sf4tef]Bu hafta düzenlenen geleneksel 555. kafe KLAN langırt turnuvasını her zaman olduğu gibi yine Murat CANDAŞ Mithat DURAN ikilisi kazanmıştır.Bu ikiliyi yenecek cesur rakipler aranıyor.

Ha ha ha :)
Çok komik olaylar bunlar.

Sorunuz Eyüp Yıldız'a
11 nisan 2009 günü klanda yapılan mücadele 5-0 öne geçen Eyüp Yıldız ve takım arkadaşı o gün Adana tayfasına nasıl yenilmiştir.Maçtan sonra ne hallere düşmüştür.Lütfen böyle rakipler varken sitede hodri meydan okumayınız.Bizlere ayıp oluyor.Biz burda bu işi yapan en iyi takımız sayın Mithat Duran :)[/quote:13sf4tef]

evet.yol masraflarını karşılarsanız adanaspor cafe klan'a tekrar show yapmaya gelir.hatta yol masraflarına iddaaya girebiliriz :) kazanırsak uçak ve otobüs biletlerine para vermeyiz :p

Mito komiksin, bir maç kazandın diye havaya girmişsin, ben seni gözüm kapalı yenerim 8)