Adalet Mi? Kimse Bana Adalet Demesin..

merhaba galatasaraylı dostlar bilen bilir uzun süre galatasaray basketbol takımı içinde aktif olarak çalıştım. salonda meydana gelen bu üzücü olayın sebebi emniyet güçleri değil maçın gözlemcisidir. çünkü galatasaray maçına gelen gözlemcilerin bir çoğu eski basketbolcu ve bir şekilde galatasarayla sorun yaşamış insanlar. buna birebir şahidim. fener maçının gözlemcisi yusuf bey eski galatasaraylı basketbolcudur ama galatasaray kulübüyle yaşadığı transfer sorununu untmamış olacak ki abdi ipekçide yaşanan olayları görmezlikten gelmiştir. kendisiyle uzun süre ahmet cömert te çalıştığımız için bize uyguladığı katı uygulamaları yakinen iyi bilirim. taraftarın her tezauratında bana gelip müdahele edin yoksa boşaltırım diyen kişi fener maçında yapılanları görmezlikten gelmiştir. Bu arada maçta yaşanan olaylarda seyirciyi almaya çalışan emniyet güçlerine müdahele eden sayın basketbol yöneticimiz Ahmet DEDEHAYIR´a TEŞEKKÜR EDERİM. yıllar sonra galatasaray taraftarına sahip çıkan bir yöneticimiz oldu. şimdi ntv nin yaptığı terbiyesizliği unutmayalım. her maç ntv salon dışına davet etmeyi devam edelim. kimse galatasaraydan büyük değildir, fener uşaklığı yapanların galatasaray maçında yeri olamaz. bu arada yapılan tezahurat anaons gerektirecek kadar ağır değildi. bu tamamen maçın gözlemcisinin kararıdır.
 
Dün akşam Ntvspor da son periyot programına Osman Sakallıoğlu ve İhsan Bayülgen i fbülker-galatasaray maçında ki taraflı anlatımlarını kınamak amaçlı mesaj yooladım fakat orada o mesajları okuma cesaretini bir türlü gösteremediler.İnşallah program sonun da okuyup da kendilerini bu konuda iyi bir şekilde eleştirmişlerdir.
 
Otobüste maça giderken vatandaşın birine ayhan şahenk spor salonu'nu sordum,o da bana oranın güvenlik amiri olduğunu ve götürebileceğini söyledi.Adamla yol boyunca konuştuk ona polislerin neden ön sırada durduğunu abdi ipekçi vb. spor salonlarında böyle bir durumun olmadığını sorduğumda bu olayın tamamen sarıyer emniyet müdürlüğü tarafından alınan karar olduğunu söyledi.Kendisi de bunun saçma birşey olduğunu falan anlatıyordu zaten yakın bir zamanda özel güvenliğe bırakılacakmış söylediği kadarıyla..
 
Oğuz Uzun' Alıntı:
Otobüste maça giderken vatandaşın birine ayhan şahenk spor salonu'nu sordum,o da bana oranın güvenlik amiri olduğunu ve götürebileceğini söyledi.Adamla yol boyunca konuştuk ona polislerin neden ön sırada durduğunu abdi ipekçi vb. spor salonlarında böyle bir durumun olmadığını sorduğumda bu olayın tamamen sarıyer emniyet müdürlüğü tarafından alınan karar olduğunu söyledi.Kendisi de bunun saçma birşey olduğunu falan anlatıyordu zaten yakın bir zamanda özel güvenliğe bırakılacakmış söylediği kadarıyla..
bugün ntvsporda bu haftanın maç özetlerini seyrettim özellikle daçka telekom maçına baktım ön sırada polis molis yoktu en ön sırada adamlar maçı seyrediyolardı ayhan şahenkte ön sıraya polis koymak gs taraftarlarına özel bi durum heralde!!!
 
Fırat Aydın' Alıntı:
Eser Atalay":3rww3n7m]bu tiyatro devam ederse ligin son maçı aşşaıdaki gib olacaktır.. [url="http://www.youtube.com/watch?v=ekZYgoClrv8&feature=related' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=ekZYgoCl ... re=related[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=TxIHvQ9Lqvg&NR=1

Bu verdiğin linkte en azından bi delikanlılık söz konusu.[/quote:3rww3n7m]

Biz bunu gecen sene samiyende yaptık bunu yapmak cok kolay :p sınırları zorluyolar farkında degiller sonra orda yaralanan polislere yazık tek dicegim burda bazılarını egoları için samiyende bir polis memuru gözlerinden olmustur aynı durumu salonda da yaparız ama yazık degilmi o mermurlara yazık degilmi bizlere bunun vebalın altından ne azize ne tur-gay nede baskası kalkabilir aman dikkatt
 
Her sabah işe giderken radyospor dinliyorum.. bu sabah beklenmedik bir şey oldu ve Reyhan adında bir ablamız bağlandı.. Galatasaray taraftarı imiş, basketbolla da çok ilgili olduğu belli.. İşte bu fenerasyon meseleleri konuşuluyordu futboldaki.. Reyhan Hanım, Gaines in ksk maçında aldığı cezanın adaletsizliğinden , fülker-galatasaray maçında fülkerli taraftarların yaptığı taşkınlıkların cezasız kalmasından, basketbol federasyonu tarafından galatasarayın sürekli törpülendiğinden bahsetti.. futbol takımımıza verilen seyircisiz oynama cezasından da dem vurdu biraz.. helal olsun dedim.. aziz yıldırım ın oyuncağı olmuş federasyonlara karşı savaşıyoruz. yeldeğirmenlerine saldıran don kişot gibiyiz.. buradaki biz in galatasaray spor kulübü olmadığını söylemeye gerek yok.. galatasaray da yönetim olmadığı için taraftar kendince tepki veriyor işte.. ihsan-osman komedi dans ikilisi, telekom-galatasaray maçında da yoktular.. anlaşılan sezon sonuna kadar da olmayacaklar.. demekki taraftar bir kez daha başardı.. bu adaletsiz kararlarla savaşmak, federasyona diş göstermek yönetimlerin işi, bizim değil.. biraz hereketlenme bekliyoruz artık..
 
İhsan ender bilgin ile fülker bjk macını anllatı vede hep kaliteli 2 kadro oldugunu vurguladı solomonu dunyanın en basketcisi vede carpık ilişkisi oldugunu düsündügüm mirsadı yine cok övdü inceden fülkeri yorumcuglu yaptı ama uyarılmıs belli laflarını cok dikatli düsünerek sölemeye calıstı belkıde carsı taraftarından korkutugu içindir oda baska bir durum tabi :)
 
Sonuna kadar yanındayım dostum Polis'i tanımıyorum ben Polis parayla satın alınmamalı görevini yapmalı haksız yere sırf birileri böyle istiyor diye Galatasaray taraftarını darp edenin ....................... amin.
GALATASARAY lıları çıldırtma noktasına getirdiniz biz bu takımı ölümüne seviyoruz o yüzden iyi bilin ki alayınız gelsin korkmuyoruz klübümüzün haklarını ve kendi haklarımızı yasalar çerçevesinde korumaya sonuna kadar devam edeceğiz ..
 

Üst