merhaba galatasaraylı dostlar bilen bilir uzun süre galatasaray basketbol takımı içinde aktif olarak çalıştım. salonda meydana gelen bu üzücü olayın sebebi emniyet güçleri değil maçın gözlemcisidir. çünkü galatasaray maçına gelen gözlemcilerin bir çoğu eski basketbolcu ve bir şekilde galatasarayla sorun yaşamış insanlar. buna birebir şahidim. fener maçının gözlemcisi yusuf bey eski galatasaraylı basketbolcudur ama galatasaray kulübüyle yaşadığı transfer sorununu untmamış olacak ki abdi ipekçide yaşanan olayları görmezlikten gelmiştir. kendisiyle uzun süre ahmet cömert te çalıştığımız için bize uyguladığı katı uygulamaları yakinen iyi bilirim. taraftarın her tezauratında bana gelip müdahele edin yoksa boşaltırım diyen kişi fener maçında yapılanları görmezlikten gelmiştir. Bu arada maçta yaşanan olaylarda seyirciyi almaya çalışan emniyet güçlerine müdahele eden sayın basketbol yöneticimiz Ahmet DEDEHAYIR´a TEŞEKKÜR EDERİM. yıllar sonra galatasaray taraftarına sahip çıkan bir yöneticimiz oldu. şimdi ntv nin yaptığı terbiyesizliği unutmayalım. her maç ntv salon dışına davet etmeyi devam edelim. kimse galatasaraydan büyük değildir, fener uşaklığı yapanların galatasaray maçında yeri olamaz. bu arada yapılan tezahurat anaons gerektirecek kadar ağır değildi. bu tamamen maçın gözlemcisinin kararıdır.