Adana Botaş: 54 - Galatasaray: 67

2.periyotta takımda bariz bir düşüş vardı. aradaki farkı hemen erittiler. 3.periyotta bu 10 sayılık farkı daha da açabilirler umarım.

Yayının kalitesi çok düşük. Yüzleri seçemiyorum. Yasemenin oyunda olduğunu spiker söylemese anlamayacaktım. Işıl'ı sarı saçlarından tanıyorduk. Şimdi o da yok. GSTv gösteriyor mu?

Ann Wauters sezon başındaki eleştirilere cevap vermeye devam ediyor. Pota altını kararttı yine. 19 sayıda, yüksek yüzdeyle atmaya devam edıyor.

Bu arada istatistiklerimiz:
5 Özge Yavaş - 03:21
7 Yasemen Saylar - 13:51, 1 ribaund, 1 asist, 0/4 şut
8 Ayşe Cora - Oynamadı
10 Işıl Alben - 36:19, 2 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 2 top kaybı, 2 top çalma, 1/9 şut
12 Ann Wauters - 23:35, 20 sayı, 9 ribaund, 1 top kaybı, 1 top çalma, 1 blok, 8/15 şut
13 Lindsay Whalen - 32:52, 6 sayı, 7 ribaund, 5 asist, 2 top kaybı, 1 top çalma, 1 blok, 2/6 şut
14 Şaziye İvegin - 24:42, 7 sayı, 1 ribaund, 2 asist, 2 top kaybı, 1 top çalma, 3/6 şut
20 Sancho Lyttle - 16:01, 14 sayı, 5 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı, 4 top çalma, 6/11 şut
24 Gülşah Gümüşay - 07:43, 1 top kaybı, 1 top çalma, 0/2 şut
34 Sylvia Fowles - 17:37, 8 sayı, 4 ribaund, 2 top kaybı, 2/4 şut
35 Bahar Çağlar - 23:59, 10 sayı, 4 ribaund, 1 asist, 5/7 şut

1. Çeyrek: 9-24
2. Çeyrek: 18-13 (27-37)
3. Çeyrek: 13-20 (40-57)
4. Çeyrek: 14-10 (54-67)

Bir tanesi içki masasından kalkmış da gelmiş gibi konuşuyor. Raaakip diyen adam.

Bir ara sebze meyve fiyatlarına girecekler diye korktum.

Takıma katkı veren çok oyuncu var ama özellikle Işıl ve Whalen'İ alıp kuvözde beslemeliyiz ellerimizle beslemeliyiz. Takım rotasyonunda yerleri dolmuyor bu yüzden her maç 35li dakikaları görüyorlar.

Maç sonu basit çok atış kaçırmasak fark daha da büyürdü. Oyunun bazı dönemlerind enitrojen kapsülü yemiş turbo motor gibi oluyoruz bazı dönemlerinde ise konsantrasyon da eksiklikler yaşıyoruz ama genel olarak özellikle savunmada dirayetli ve gayretliyiz. Tebrikler!

Adana tv kadar hem görüntü açısından hem içerik açısından kalitesiz başka kanal var mıdır bilmiyorum

Maça gelirsek, güzel maçtı, kızlarımız biraz tutuktu sanki ama galibiyet iyidir, Adana Demirspor taraftarı gelmiş Botaş'ı desteklemeye, geçen sene yoklardı, nerden akıllarına estiyse, bileti alıp bizim taraftarın yanına giderken bir ara şu kızı dövelim mi gibisinden bir şeyler fısıldıyorlardı, tabi yapacaklarından değil de öyle laf olsun diye ama yine de tırsmadım desem yalan olur :)

Adana tv kadar hem görüntü açısından hem içerik açısından kalitesiz başka kanal var mıdır bilmiyorum

Maça gelirsek, güzel maçtı, kızlarımız biraz tutuktu sanki ama galibiyet iyidir, Adana Demirspor taraftarı gelmiş Botaş'ı desteklemeye, geçen sene yoklardı, nerden akıllarına estiyse, bileti alıp bizim taraftarın yanına giderken bir ara şu kızı dövelim mi gibisinden bir şeyler fısıldıyorlardı, tabi yapacaklarından değil de öyle laf olsun diye ama yine de tırsmadım desem yalan olur :)

Ayse Hanimla mac sonrasi oyunculari beklerken tanistik cok memnun oldum tekrardan. Mac sonrasi Lindsay Whalenla fotograf cektirebildik diger oyuncular hemen kactilar. Maca gelirsek guzel bir atmosfer vardi. Ben Isil'in 7 asistini saydim 3-4 tane asistinide Sylvia ve Wauters yedi. Ama ozellikle Wauters cok iyi oynadi. Sancho faul probleminden dolayi fazla oynayamadi. Sylvia da iyi gorundu. Maci uzunlarimizla kazandik kisacasi. Ayrica Paris'e surekli ikiili sikistirma getirerek etkisini azalttik.

Paris'i kullandırtmamamız,maçın bizim için daha kolay geçmesini sağladı. Botaş'ın herşeyi Paris,onu kullandırmadıktan sonra Botaş'ın yapacağı hiçbirşey kalmıyor. Zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle dönen kızlarımızı tebrik ediyorum. Helal olsun hepsine. He bu arada Kaski yenilgisi olmayaydı,eyiydi !!

Ayse Hanimla mac sonrasi oyunculari beklerken tanistik cok memnun oldum tekrardan. Mac sonrasi Lindsay Whalenla fotograf cektirebildik diger oyuncular hemen kactilar. Maca gelirsek guzel bir atmosfer vardi. Ben Isil'in 7 asistini saydim 3-4 tane asistinide Sylvia ve Wauters yedi. Ama ozellikle Wauters cok iyi oynadi. Sancho faul probleminden dolayi fazla oynayamadi. Sylvia da iyi gorundu. Maci uzunlarimizla kazandik kisacasi. Ayrica Paris'e surekli ikiili sikistirma getirerek etkisini azalttik.

Ben de memnun oldum Emre, hanımlı beyli konuşmayalım ama :) eğer Işıl önceden çıkmasaydı o kalabalık dağılmazdı ve Whalen'i zor yakalardınız :D