2.periyotta takımda bariz bir düşüş vardı. aradaki farkı hemen erittiler. 3.periyotta bu 10 sayılık farkı daha da açabilirler umarım.
37-27 ilk yarıyı önde kapattık.
Maçı izlemek isteyenler şuradn izleyebilir;
ADANA TV
Yalnız tuhafıma giden bir anlatım var.
Bir tanesi içki masasından kalkmış da gelmiş gibi konuşuyor. Raaakip diyen adam.
Adana tv kadar hem görüntü açısından hem içerik açısından kalitesiz başka kanal var mıdır bilmiyorum
Maça gelirsek, güzel maçtı, kızlarımız biraz tutuktu sanki ama galibiyet iyidir, Adana Demirspor taraftarı gelmiş Botaş'ı desteklemeye, geçen sene yoklardı, nerden akıllarına estiyse, bileti alıp bizim taraftarın yanına giderken bir ara şu kızı dövelim mi gibisinden bir şeyler fısıldıyorlardı, tabi yapacaklarından değil de öyle laf olsun diye ama yine de tırsmadım desem yalan olur
Ayse Hanimla mac sonrasi oyunculari beklerken tanistik cok memnun oldum tekrardan. Mac sonrasi Lindsay Whalenla fotograf cektirebildik diger oyuncular hemen kactilar. Maca gelirsek guzel bir atmosfer vardi. Ben Isil'in 7 asistini saydim 3-4 tane asistinide Sylvia ve Wauters yedi. Ama ozellikle Wauters cok iyi oynadi. Sancho faul probleminden dolayi fazla oynayamadi. Sylvia da iyi gorundu. Maci uzunlarimizla kazandik kisacasi. Ayrica Paris'e surekli ikiili sikistirma getirerek etkisini azalttik.
Ben de memnun oldum Emre, hanımlı beyli konuşmayalım ama eğer Işıl önceden çıkmasaydı o kalabalık dağılmazdı ve Whalen'i zor yakalardınız