umarım ters köşe olursun eyüp abi en azından bu seferlik bi seferden birsey cıkmaz
Gaines olursa onun yerine dahamı kötü olurKemal Türkmen' Alıntı:umarım ters köşe olursun eyüp abi en azından bu seferlik bi seferden birsey cıkmaz
Gaines olursa onun yerine dahamı kötü olurEyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Kemal Türkmen":trtllnu4]umarım ters köşe olursun eyüp abi en azından bu seferlik bi seferden birsey cıkmaz
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bir umutlan aradım sağı solu ama malesef doğru değil dediler, ısrar ettim herkesin nasıl merakla beklediğini anlattım ama yine aynı cevabı aldım, Adeleke ile anlaşmadık, düşündüğümüz oyuncular arasında ama anlaşma yok, idmana falanda çıkmamış kesinlikle.
Şunuda ilave edeyim, yapmış olduğumuz bir teklif bile yokmuş....
Evet o kısmı bende yakaladım .Fahri Elmas' Alıntı:Kanal D nin spor haberlerinde de anlaşma sağlandı diyordu.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":213etsmp]Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil
Diğer seçenek olsun . Gaines olmasınEyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2xn9gkuq]Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil
Usta neyi duydun ? Bizimlede paylaşırmısın ?Burak Barut' Alıntı:Duyduğum isimden sonra, Adeleke'ye harbi üzülürüm.