Adeleke Galatasaray Cafe Crown'da!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Eyüp Abi'ye,ya bana,ya benim kaynağa,ya kaptana yalan söyleniyor, ya da yanlış anlaşılma var...

Of be,ne de çok seçenek var. Bir anket yapsak fena olmaz aslında... :)

Adeleke büyük ihtimal GS'da.
Şu an yönetimden kimse kesinleşmeden bence de haklı olarak kimse dışarı bilgi sızdırmak istemiyor...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Kemal Türkmen":trtllnu4]umarım ters köşe olursun eyüp abi en azından bu seferlik bi seferden birsey cıkmaz
Gaines olursa onun yerine dahamı kötü olur:)

Yada???[/quote:trtllnu4]
Gaines olursa daha kötü olur
ama lance williams olsa daha iyi olur
Gerçi onun bonservisi var bizim yönetimimin oyuncu alırken birinci şartı bonservissiz olmasıdır

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Bir umutlan aradım sağı solu ama malesef doğru değil dediler, ısrar ettim herkesin nasıl merakla beklediğini anlattım ama yine aynı cevabı aldım, Adeleke ile anlaşmadık, düşündüğümüz oyuncular arasında ama anlaşma yok, idmana falanda çıkmamış kesinlikle.

Şunuda ilave edeyim, yapmış olduğumuz bir teklif bile yokmuş....

Afedersini ama ohaaaa yani! teklif bile yapmamışmıyız

Adaleke çok mücadeleci bir uzun çok çok mükemmel bir transfer olmasada iş görür ama bence daha kalitelisini alalım..

Gelişmeleri merakla takip edeceğim...

Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil :) :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":213etsmp]Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil :) :)

Britton'mu geliyor yoksa, bir tek o kaldı adaylar arasına girmeyen :)[/quote:213etsmp]
Koray Hocanin istedigi oyuncu diger secenek :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2xn9gkuq]Arkadaşlar bence Gaines olacak, yada diğer seçenek olacak, diğer seçenek kesinlik Adeleke değil :) :)

Britton'mu geliyor yoksa, bir tek o kaldı adaylar arasına girmeyen :)[/quote:2xn9gkuq]Kürdan yapar Britton'u:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...