AEVL 1.ligi 10.Hafta Arkasspor 1 - 3 Galatasaray

21-14 bir servis sayısı daha arkastan

21-15 bir etkili servis daha 5-0'lık bir seri var

21-16 bir servis sayısı daha inanılmaz şeyler oluyor

24-16 öndeyiz son 1 kaldı !

Ve maç 25-16 Lideri 3-1'le geçiyoruz ilk seti izleyemedim ama izlediğim setlerde muhteşem oynadık tebrikler aslanlara !

Aroma Erkekler 1. Lig
1 ARKAS SPOR 9 8 1 24 7 22
2 HALKBANK 9 7 2 24 7 22
3 FENERBAHÇE GRUNDIG 9 7 2 24 8 22
4 M.MİLLİ PİYANGO 9 7 2 24 11 21
5 GALATASARAY YURTİÇİ KARGO 9 6 3 20 15 16
6 İST.B.ŞEHİR BLD. 9 5 4 19 16 15
7 4 EYLÜL BLD. 10 5 5 17 20 15
8 ÇANKAYA BLD. ANKA 9 4 5 15 20 10
9 TORUL GENÇLİK 10 3 7 15 25 9
10 ZİRAAT BANKASI 10 2 8 12 25 8
11 BELEDİYE PLEVNE 10 2 8 12 26 8
12 NİKSAR BLD. 9 0 9 1 27 0

Biz puanımızı 19'a çıkardık Arkas ise 22 de kaldı

Allah’ım müthiştik müthiş. 6 haftadır bu takım yenilmiyor. Ara öyle ilaç gibi geldi ki. Zirvedeki Maliye ve Arkas’ı 3-1 yendik.

İlk set nedendir bilmiyorum çok tutuk başladık.Hiç iyi manşet alamadık , bu da hücumumuza yansıdı.

2.set takım toparlandı iyi manşet almaya başladık en önemlisi bu set savunma yapacağımızı hatırladık ve bu seti savunmamız sayesinde aldık.

3.sete 2. setin gazıyla girdik ve Salvador Reyiz bu sette maça ağırlığı koydu ve aldık seti.

4.set ise savunmamızla dağıttık Arkas’ı bu set için diyecek bir şey yok müthiştik , müthiş

Salvador , Kemal ve Erhan inanılmaz oynadılar sadece bu maç değil 6 haftalık seride de müthişti bu 3’lu.

Ulaş Kıyak’ı unutmamak lazım yukarıdaki 3’lu iyi oynuyorsa onları çok iyi kullanan Ulaş sayesindedir.

Pazar günü bu takımı Burhan Felekte yalnız bırakmayalım !

Tebrikler Aslanlar...

Ceyhan maçıyla aynı gün yaşanınca allak bullak oldum. :) Büyük galibiyet,büyük mesaj.Henry Bell'i de getirebilirsek ligin 2-3 şampiyonluk adayından biri oluruz.

Ulaş Kıyak ligin en iyi pasörü olduğunu cümle aleme gösteriyor her geçen maç. Erhan'ın çıkışının sürmesi çok olumlu, sonuç olarak o fizikle ligin en iyi orta oyuncusu belki de. Kemal ile Hidalgo zaten bu çıkışın baş mimarlarından haftalardır. Murathan da forma girmeye başladı çok olumlu gidiyor takım nazar değmesin! Ufak maçlarda dağınık görüntü görmeyelim eskisi gibi yeter, şampiyonluk adayıyız şu an o potansiyel fazlasıyla mevcut.

Ceyhan maçının şokundan maçı doğru düzgün izleyemedim. takım çok iyi yolda. Ligin başında adeta sefilleri oynadılar ama şu anda gayet iyi gidiyoruz. Aynen devam...Tebrikler

Kalite açısından kesinlikle hiçbir eksikliğimiz yok şampiyonluk için. Takım inansın, yeterli gayreti ve çabayı göstersin, Henry Bell de takıma katılsın ligin en büyük adayı oluruz hatta.

Kimse Kervin için bir şey yazmamaış .Ben çok ama çok beğendim. Topları öldürmeye başladıkça açıldı, açıldıkça durdurulamaz hale geldi.

Nereden Bakarsan Bak, Fener Maçı!

--------------------------------------------------------------------------------
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi yarın ezeli rakibimiz ile bayan voleybol takımımız, Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi, 12.hafta maçı için karşılaşacak.
Bu sezon Lo Bianco ve Calderon gibi çok önemli iki oyuncuyu transfer ederek geçtiğimiz yıla göre çok daha iddialı bir takım kuruldu. Takımımız ilk yarıda oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 yenilgi ile topladığı 24 puanla 3.sırada bulunuyor. Rakibimiz ise 11 de 11 yaptı ve 33 puanla lider durumda.
Öncelikle voleybol hakkında daha fazla bilgiye gereksinim duyan arkadaşlarımız için her iki takım hakkında bazı küçük bilgiler vermek istiyorum.
Fenerbahçe Universal bu sezon inanılmaz bir kadro kurdu. Geçen sezondan harika işler yapan Sokolova’nın bu sezon Logan Tom ve Kim’i transfer ederek yabancı konusunda neredeyse nokta atışı yaptılar. Ligde ve Avrupa’da oynadıkları 15 maçta sadece 1 kez yenildiler.
Galatasaray ise ligde ve Avrupa’da oynadığı maçlarda sadece 3 kez yenildi. Maalesef bu 3 yenilgi de ligde üst sıralardaki yerimizi direkt etkileyecek maçlarda alındı.
Her iki takımın hedeflerine bir göz atmak gerekirse ezeli rakibimiz ligde ve Avrupa’da şampiyonluk yolunda çok iddialı bir durumda. Galatasaray’ımızın ise öncelikli hedefi Avrupa Kupası!
Sezonun ilk yarısının ilk maçında rakibimize 3-0 yenilirken, deplasman yasağı sebebiyle Galatasaraylı taraftarlar salona girememişti. Bu kez ev sahibi takım biziz ve rakip takım taraftarları salona alınmayacak.
Gelelim yarın oynanacak olan maç ile ilgili bazı önemli noktalara…
Her şeyden önce nereden bakılırsa bakılsın bir derbi maçıdır. Hele hele rakip taraftarların gelmediği bir maçta salonu boş bırakmak, tribün anlayışına hiç mi hiç yakışmaz!
Sonuç ne olursa olsun formaya hizmet edenlere destek vermek, derbi maçlarda çok daha fazla önemli hale gelir ki bunu da herkes bilir! Evet, rakibimizin çok önemli silahları var ve takımımız önemli maçlarda henüz istediğimiz seviyede bir oyun ortaya koyamadı. Ama bu bizim gibi Arma Sevdalıları’nı yıldıracak bir durum değildir. Tabi ki yenilse bile formanın ıslanmasını isteyen bir zihniyete sahibiz ama unutulmaması gereken bir konu da takımımızın hedefi doğrultusunda önümüzdeki hafta oynayacağı Avrupa Kupası öncesi ihtiyaçları olan destek ve morali bu maçla birlikte – maçın sonucu ne olursa olsun- verebilmeliyiz.
Ayrıca şahsi görüşüm, yarınki rakibimiz ayarında bir takımın bir sezon boyunca oynadığı maçlarda 3 yada 4 kez yenilme durumları mevcuttur. Bu sebeple bu kontenjandaki hakkımızı mümkünse play off da ve Kupa maçlarında kullanalım. Yani yarınki maçta galibiyet için oynayalım ama yenilsek bile formanın hakkını vermelerini istediğimiz oyuncularımıza sahip çıkıp bir sonraki Avrupa Kupası maçı için moral verelim!
Evet, neredesinden bakarsan bak bu bir derbi maçı ve salon BOŞ KALMAMALI! Salona gelen her Galatasaraylı, rakibinin hiçbir tahrikine kapılmadan, salona gizliden girecek olan rakiplerine bulaşmadan ve her şeyden önce bir Galatasaraylıya yakışan şekilde davranması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

Bizler Galatasaray’ı şampiyon olsun diye sevmedik.

Sevgi ve saygılarımla…
Savaş Eskigülek