Size kesinlikle katılıyorum, teknik ve taktik olarakta seviye atlamalıyız.Hep bir umutla maç izleten bir erkek takımımız vardı, avrupada yıllar sonra çeyrek final oynamıştık. Yıldızlarımız yoktu ama sonuna kadar mücadele eden bir takım vardı. O yıla dair çok maç hatırlıyorum, ama ondan sonraki sezonlara dair zihnimde yer eden çok fazla şey yok. Birde o sene taraftar olarak da çok daha iyiydi sanırım. Galatasaray taraftarı da başarı ister elbet ama Fb taraftarı gibi başarı aşığı değildir, mücadeleye inandığı sürece yanında olmasını bilir. O yüzden bize önce o lazım, inandırsınlar, ama ben kendi adıma artık bunun Işık hoca ile olacağına inanmıyorum.
2 yıldır kurulan kadrolar gayet potansiyelli kadrolardır ancak başarı bir türlü gelmiyor. Bu kadro da 4 EYLÜL BELEDİYESPOR gibi özellikle de yabancısız bir takıma yeniliyorsa oturup düşünmek gerekir. Bknz. FBG geçen sene tam zamanında Demeter ile yollarını ayırıp Castellini'yi başa getirdiğinde nasıl işin seyri değişmişti herkes gördü. Bizde bunu denemeliyiz.