AEVL Fenerbahçe 0 - GALATASARAY 3

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3l0lyr9i]O kadar baktım setlerin kaç kaç bittiğini yazan olmamış:)

Maçı izleyenelre sorayım. Dün ilk seti FB almış ama GS'a vermişler gibi salakça bişiler duydum gece yarısı FB TV'de bu ne demekti fikri olan var mı?
abi 24 23 öndeydik.25.sayıda top bloğa çaprtı ama hakemler çarpmadı dedi.25 23 oldu.24 24 olacaktı yoksa.
Diğer setlerde zaten telafi etmeye çalıştılar ama aslanlarımız izin vermedi ne yaparlarsa yapsınlar[/quote:3l0lyr9i]

FB TV'ye kalsa zaten, yenilginin hep bir bahanesi vardır. Top bloğa falan çarpmadı fileden geri geldi. Bloğa çarpsa orada Miljkovic en başta itiraz ederdi. Sadece elini kaldırdı. Üstelik voleybolda benzer pozisyonlar çok oluyor. Bize de bir iki kez blok aut verdiler, topun çarpıp çarpmadığı belli değildi. Onları ciddiye almayın arkadaşlar. Bence FB TV yorumcuları önce kendi kaptanlarının hocasına yaptığı şımarıklıkları konuşsunlar.
 
Sühan Cem' Alıntı:
O kadar baktım setlerin kaç kaç bittiğini yazan olmamış:)

Maçı izleyenelre sorayım. Dün ilk seti FB almış ama GS'a vermişler gibi salakça bişiler duydum gece yarısı FB TV'de bu ne demekti fikri olan var mı?
O top fileden yükselip bloğa çarptı gibi geldi bana.Hakemler için zor bir görüntüydü şahsen.Seti onlardan alıp bize vermişler demek ha. :) Hiç değişmeyecekler,saplantılarından hiç kurtulamayacaklar.
 
Bu maça çok sağlam organize olunmuştu aslında.

Bunun içinde olmayan, işte en fazla 1000 kişi olurduk diyebilir ama uA'nın tüm alt grupları, hatta uA'dan soğumuş kişiler bile gelecekti bu maça.

Hem görsel, hem nitelik, hem nicelik olarak muhteşem bir tribünümüz olacaktı ve iptal olduğunu duyduğunda çok üzülmüştüm.

Hayal kırıklığından sanırım maç aklımdan uçmuş gitmişti.

16.00 gibi Orjin'e gelmek üzereyken aklıma geldi voleybol maçımızın olduğu. Geldiğim gibi ilk sorduğum maç oldu arkadaşlarıma, 3-0 yenildik lafını duymaya hazırlamıştım kendimi.

2-0 öndeyiz, 3.sette durum berabere lafını duyunca Beşiktaş maçını kazanmış kadar sevindim. 3-0 olsun, heyecan yaşamayalım derken, sürekli telefonla maçta olan fenerli arkadaşları yokluyorduk.

Orjin köfte sırasındayken de o güzel haber geldi, o gün nedenini anlamadığım içimdeki sıkıntı birden yok oldu.

Şimdi bu takıma ne yapılır? Bu hafta maçlarına gidilip, ödüllendirilebilir mesela. Bir dahaki fener maçında Burhan Felek'i sarı-kırmızı yapıp, fenere dar edilebilir o salon.

Hepsine tekrar teşekkürler, bu maçı kazanan takımdan şampiyonluk da beklemek hakkımız artık sanıyorum. :)
 
Günün canlı yayın yıldızı Onur´dan almıştım güzel haberi.

Sahaya yüreğini koyup rakibine evinde ağır bir yenilgi yaşatan oyuncularımıza teşekkür ediyorum.
 

Üst