Diğer konuları es geçip takımın oyunuyla ilgili birşey söylemek gerekirse, ortaya konan oyun ve karakter tam anlamıyla bir hayal kırıklığıydı. Belki tam ivme yakalayacağımız anlarda hakemin hataları da bunda etkili oldu ama yine de daha iyi bir oyun görmek isterdim. Ne iyi servis atabildik, ne manşet ne de hücum. Ulaş bu maçta iyi değildi ama manşetler de hiç iyi değildi. Aslında Işık Hoca'nın zaman zaman oyun içinde Caner'e de şans vermesi gerektiğine inanıyorum. Rivera takıma alıştıkça daha iyi olacaktır ve muhtemelen çoğu maçta yabancılarımız o ve Salvador olacaktır.
Birde yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama nasıl kadın voleybolunda takımlar arasında farkı sağlayan en önemli etken 4 numara oyuncuları ise erkek voleybolunda da fizik ve güç daha ön planda olduğu için bu farkı sağlayanlar pasör çaprazları oluyor gibi geliyor. Evet Kemal iyi bir oyuncu ama büyük hedefleri olan bir takımın pasör çaprazı olabilecek ve o farkı hissettirebilecek bir oyuncu değil. Hiç o güveni vermiyor, istikrar yok. O yüzden erkek voleybolunda iki yabancı hakkından birinin her zaman için pasör çaprazı için kullanılması gerektiğine inanıyorum. O zaman da 4 numarada vasat Türk oyuncularından birine mecbur kalınacak ama Fenerbahçe'yi görüyoruz, Ivan ve Marshall gibi iki ismi koymuş onların yanında Turgay, Soner gibi isimler bile çok göze batmıyor tabi çok üst düzey maçlar hariç.